Κυριακή 22 Απριλίου 2018

Στα μπαράζ η ομάδα του Α.Ο. Πύργος Πυργίου, για την άνοδο στην Α΄κατηγορία, νίκησε την ομάδα του Κλασικού με 4 - 0




Η επιτυχημένη πορεία στο φετινό πρωτάθλημα της Β΄κατηγορίας στο ποδόσφαιρο, που είχε η ομάδα των Μαστιχοχωρίων, Α.Ο Πύργος Πυργίου, στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος  που έγινε σήμερα στο γήπεδο ΛΩ στο Πυργί, νίκησε την ομάδα του Κλασικού με 4 - 0 και  την οδήγησε στα μπαράζ, για να διεκδικήσει την άνοδο στην Α΄κατηγορία.

Στο Α΄ημίχρονο ο Χατζηχριστοδούλου μετά από πάσα του Τσιπιλή στο 15΄έκανε το 1 - 0. Ο ίδιος παίκτης με υπέροχη ατομική ενέργεια έκανε στο 34΄το 2 - 0 που ήταν και το σκορ του Α΄ημιχρόνου.

Στο Β΄ημίχρονο ο Χατζηχριστοδούλου εκμεταλλεύτηκε λάθος της άμυνας του Κλασικού και έγραψε το 3 - 0. Στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Χατζηχριστοδούλου πέτυχε το τέταρτο προσωπικό του γκόλ καί έγραψε το τελικό 4 - 0.

Με την νίκη αυτή ο Πύργος έφθασε στους 33 βαθμούς και θα διεκδικήσει την άνοδο του στην Α΄κατηγορία μέσω αγώνων μπαράζ. 

Η βαθμολογία με την οποία θα ξεκινήσουν οι ομάδες τα μπαράζ είναι. 1} ΑΤΛΑΣ 20 - 2} ΠΥΡΓΟΣ 17 - 3} ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ 17 - 4} ΛΕΩΝ 16.-
Από το επόμενο σαββατοκύριακο και για 6 αγωνιστικές θα διεξαχθεί ένα μίνι πρωτάθλημα μεταξύ των ομάδων. Οι 2 πρώτοι από τους 4 που θα τερματίσουν στην βαθμολογία θα πάρουν το εισιτήριο για την Α΄κατηγορία.

ΤΑ ΜΑΣΤΙΧΟΧΩΡΟΥΣΙΚΑ ΝΕΑ εύχονται στην ομάδα του Πυργίου  ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου