Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2017

Το Πυξάρι έδωσε ξανά ζωή στην Κώμη






O χειμώνας ήρθε για τα καλά και οι νύχτες πλέον θέλουν μπουφάν! Το κρύο καραδοκεί και τα παγωμένα freddo cappuccino δίνουν τη θέση τους σε ζεστές κούπες καφέ, σοκολάτας, κόκκινου κρασιού ή τσαγιού και ρακόμελο. 

Τρία αδέλφια ο Νίκος ο Ανδρέας και ο Αλέκος με εξαίρετες σπουδές, αποφάσισαν να ξαναδώσουν ζωή στην όμορφη παραλία της Κώμης, φιάχνοντας με μεράκι και γούστο έναν υπέροχο χώρο και σας περιμένουν να σας ταξιδεύσουν στο Πυξάρι δοκιμάζοντας γεύσεις από πραγματικά φρέσκα υλικά και σε συνδυασμό με το άψογο service, την όμορφη θέα, θα γνωρίσετε μια νέα εμπειρία. 

Σήμερα το μεσημέρι έγινε ο αγιασμός, ιερουργούντος του π. Απόστολου Γαλάτουλα

Το Πυξάρι έρχεται να αλλάξει τα βράδια σας και να γίνει ο αγαπημένος σας προορισμός για βραδινό χαλαρό ποτάκι, μπυρίτσα, κρασάκι η ρακόμελο.

Απολαύστε τα με πλούσια και γευστικά συνοδευτικά πιάτα που αποζημιώνουν και τους πιο απαιτητικούς!
Κρασί κόκκινο, λευκό ή ροζέ με ποικιλία τυριών, μπύρα με πεντανόστιμα πιάτα ημέρας, κοκορέτσι, κοντοσούβλι, κότσι, σεφταλιά και κοτόπουλο στη σούβλα.

Και για να γλυκαθείτε μοναδικά γλυκά που φέρνουν στο νου μυρωδιές και αρώματα , όπως τα μελομακάρονα, κουραμπιέδες, πορτοκαλόπιτα, και απολαυστικές σοκολατόπιτες. 

Το Πυξάρι βρίσκεται, σε ένα χώρο στιλάτο, όπου αποπνέει παράδοση και μια αρχοντική φινέτσα,  θα μπορέσετε να απολαύσετε τις βραδιές σας με έντεχνα και ελαφρολαϊκά ακούσματα. 

Εάν είσαι από εκείνους που τους αρέσει ο ζεστός χώρος το τζάκι....οι μερακλίδικοι μεζέδες το καλό τσίπουρο, ρακόμελο η κρασί, τότε το Πυξάρι είναι το μαγαζί που πρέπει οπωσδήποτε να επισκεφτείς με την παρέα σου. 

Το Πυξάρι είναι το μαγαζί με την αναλλοίωτη ομορφιά και τις γεύσεις που μυρίζουν Ελλάδα. 

Θυμίζει κάτι από εκείνα τα ωραία μαγαζιά του χωριού, με τις παραδοσιακές γεύσεις, οι οποίες μαζί με την ατμόσφαιρα και το χειροποίητο ρακόμελο σε κάνουν να νιώθεις ότι βρίσκεσαι με την παρέα σου δεκαετίες πίσω....


Ανοικτά καθημερινά από τις 20 Δεκεμβρίου.
Ωράριο κουζίνας μετά τις 13.00 το μεσημέρι έως 00.00. το βράδυ.
 Τηλ.Κρατήσεων 694 5128 442 -
Τα Μαστιχοχωρούσικα Νέα εύχονται στα τρία νέα παιδιά ΚΑΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ.
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου