Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2017

Καλό Παράδεισο Σιδερή............


΄Εφυγε πλήρης ημερών ο Ισίδωρος Μιχαλάκης του Ιωάννη σε ηλικία 92 ετών. Η κηδεία του θα γίνει σήμερα το απόγευμα Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 5.30 μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής στην Καλαμωτή.
Παρακαλούνται όσοι τιμούν την μνήμη του να τον συνοδεύσουν στην τελευταία του κατοικία.

Ο Σιδερής ήταν μια ξεχωριστή παρουσία στο χωριό, άνθρωπος καλόκαρδος και αγαπητός, με αστείρευτο χιούμορ, σωστός επαγγελματίας στο εστιατόριο που λειτουργούσε επί πολλά χρόνια στο χωριό, έφυγε βυθίζοντας στη θλίψη την οικογένεια του και τους φίλους του.

Έτσι όπως χάνεται η παλιά φρουρά, που κάποτε έδινε ζωή στην κοινωνία του χωριού μας, θλίβομαι κάθε φορά που φεύγει από τούτο τον κόσμο ένας γνωστός μου άνθρωπος. Θλίβομαι και μελαγχολώ όταν έχω ανταλλάξει αμέτρητες καλημέρες, όταν τον αντίκριζα από τα παιδικά μου χρόνια στο μαγαζί του και τώρα ταξίδεψε στην αιωνιότητα πλήρης ημερών.

Αφοσιωμένος στην οικογένεια του, με σεβασμό στο θεσμό του γάμου. Τρυφερός και στοργικός στα παιδιά του, τους θεμελίωσε της γόνιμες ρίζες της σκέψεις, της ηθικής, της αρετής, της αξιοπρέπειας
και της διάκρισης του καλού από το κακό. Λάτρευε τα εγγόνια του και τα δισέγγονα του.

Η μνήμη του θα μείνει ζωντανή στη σκέψη μας
Στην σύζυγο του, στα παιδιά του, στα εγγόνια του, στα δισέγγονα του, στην αδελφή του και στους συγγενείς εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια.

Ας είναι αιωνία η μνήμη του.


























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου