Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2017

Ο Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών Ν. Χίου, τίμησε τη μνήμη του Μεγαλομάρτυρα Αγίου Νικήτα, προστάτη των Εφέδρων Αξιωματικών




Σήμερα Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2017 ο Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών Ν. Χίου τίμησε τη μνήμη του Μεγαλομάρτυρα Αγίου Νικήτα, προστάτη των Εφέδρων Αξιωματικών, με κατανυκτική Θεία Λειτουργία μετ΄αρτοκλασίας στο Ιερόν Τάγμα Αγίου Παντελεήμονα Λιβαδίων (Τάγμα Δεσπότη), υπέρ Υγείας των Εφέδρων Αξιωματικών/Μελών του Συνδέσμου και των οικογενειών τους.

Στή Δοξολογία παρέστησαν ο Αντιπεριφερειάρχης Χίου Σταμάτης Κάρμαντζης, ο Διοικητής τη; 96 ΑΔΤΕ Ταξίαρχος Δημόκριτος Κωνσταντάτος, ο Πρόεδρος του Σ.Ε.Α.Χίου Παύλος Καλογεράκης, τα μέλη του Δ,Σ, τα μέλη του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Χίου, ο τέως Πρόεδρος του Σ.Ε.Α.Χίου  Δ. Σιδηροφάγης, και φίλοι των Εφέδρων Αξιωματικών.

Κατά τον σύντομο χαιρετισμό του ο Γενικός Γραμματέας Παντελής Μωυσάκης αναφέρθηκε στον βίο του Αγίου Νικήτα και ευχήθηκε η χάρη του να δίνει υγεία, δύναμη και να προστατεύει όλους τους Εφέδρους, τους εν ενεργεία και αποστρατεία Αξιωματικούς.
Μετά τη Θεία Λειτουργία παρατέθηκε στους παρευρισκομένους μικρή δεξίωση στον προαύλιο χώρο της Εκκλησίας. 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου