Τετάρτη 16 Αυγούστου 2017

Μεγάλη επιτυχία είχε η 1η συνάντηση των απανταχού Πυργούσων, που πραγματοποίησαν την Κυριακή 13 Αυγούστου 2017, στον Αίθριο χώρο του Μουσείου μαστίχας





Μέσα σε κλίμα συγκίνησης για τον γενέθλιο τόπο αλλά και πόθου για ένα καλύτερο αύριο του χωριού τους, οι Πυργούσοι όπου γής δια των εκπροσώπων τους, πραγματοποίησαν το βράδυ της Κυριακής την 1η συνάντηση τους 13 Αυγούστου 2017  στον Αίθριο χώρο του Μουσείου μαστίχας, ύστερα από πρόσκληση του Πολιτιστικού Συλλόγου Πυργίου "Γεώργιος Θεοτοκάς".
Παρουσία του Βουλευτή της Ν.Δ. Νότη Μηταράκη του Αντιπεριφερειάρχη Στ. Κάρμαντζη, του θεματικού Αντιπεριφερειάρχη Γιάννη Ξενάκη, του Αντιδημάρχου Πρόνοιας Γ. Παπαδόπουλου και πολύ κόσμου, άκουσαν τον προβληματισμό των εισηγητών.

Την συνάντηση προλόγισαν ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Κ. Παπαδόπουλος, ο Αντιπεριφερειάρχης Στ. Κάρμαντζης, ο Αντιδήμαρχος Γ. Παπαδόπουλος, ο Πρόεδρος του χωριού Ηλίας Παπαδόπουλος, η Βάσω Χλωρού, που διάβασε εκ μέρους του Πολιτιστικού Συλλόγου μια χόρεψαν  Πυργούσικη ρήμα ως καλωσόρισμα, ο Ηλίας Παντελάρος ως εκπρόσωπος των Πυργουσίων Αμερικής και η Μαρία Μπρή - Παπαμακαρίου Πρόεδρος των Πυργούσων Αττικής.
Στην ίδια εκδήλωση παρουσιάστηκε η δράση της Εθελοντικής Ομάδας δασοπυρόσβεσης Πυργίου.

Στην συνέχεια στην κεντρική πλατεία του χωριού, συγκροτήματα από Συλλόγους του νησιού μας χόρεψαν παραδοσιακούς χορούς. Την διοργάνωση της εκδήλωσης είχε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πυργίου "Γεώργιος Θεοτοκάς".Πηγή. Alithia.gr




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου