Κυριακή 23 Ιουλίου 2017

Καλό Παράδεισο Θαλεία.....



Σε ηλικία 73 ετών έφυγε ξαφνικά προχθές η Θαλεία Ζαννέ το γένος Χρήστου Βαρλά από την Καλαμωτή.
Η κηδεία της θα γίνει αύριο Δευτέρα 24 Ιουλίου 2017, ώρα 6.00 μ.μ. στον Ιερό Ναό  ΑΓΙΑΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ στην Καλαμωτή και παρακαλούνται όσοι τιμούν την μνήμη της να την συνοδεύσουν στην τελευταία κατοικία της.

Η Θαλεία γεννήθηκε στις 6 Δεκεμβρίου 1944 στην Καλαμωτή. Σέ δύσκολους καιρούς κατάφερε να τελειώσει το Δημοτικό Σχολείο και στη συνέχεια το Γυμνάσιο Καλαμωτής. 
Η επιμονή της για ένα καλύτερο αύριο την οδήγησε στην Σχολή Νοσηλευτικής, Αμαλίας Φλέμιγκ, όπου αποφοίτησε και στη συνέχεια να εργαστεί στο Νοσοκομείο Παίδων Αγλαίας Κυριακού.

Η Θαλεία ήταν άριστη σύζυγος ταγμένη στην οικογένεια της, πάντοτε δίπλα στον αείμνηστο σύζυγο της και στα παιδιά της, δραστήρια, δημιουργική, άνθρωπος με αγνή καρδιά και ευγένεια ψυχής, καταπληκτική μητέρα.
Η είδηση του ξαφνικού θανάτου της αγαπημένης μας γειτόνισας, σκόρπισε θλίψη σε όλο το χωριό και πλήγωσε όλους όσοι την αγαπούσαν, όλους όσοι την γνώριζαν.

Ευτύχισε να καμαρώσει 3 εγγόνια που έδωσαν στην ζωή της τα παιδιά της.
Η μνήμη της θα μείνει ζωντανή στην σκέψη μας.
Στά παιδιά της Χρήστο, Μαρία, Γιώργο, Βασιλική, στα εγγόνια της Παναγιώτη, Αριστοτέλη, Αναστάσιο, στα αδέλφια και στους συγγενείς εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια.

Ο ύπνος της ας είναι ελαφρύς και ατάραχος.
Ας είναι αιωνία η μνήμη της και αναπαυμένη η ψυχή της.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου