Πέμπτη 27 Απριλίου 2017

Έσβησε η φωτιά στα Πατρικά




Φωτιά εκδηλώθηκε σήμερα το μεσημέρι στη νότια πλευρά του χωριού των Πατρικών.
Η φωτιά εκδηλώθηκε από κάτοικο του χωριού που πήγε να κάψει  κλαδιά στο χωράφι του, τα σκέπασε νομίζοντας ότι η φωτιά έσβησε και έφυγε για το σπίτι του. Δυστυχώς η φωτιά αναζωπυρώθηκε με αποτέλεσμα να ξεφύγει  και να καταστραφούν αρκετά πεύκα και σχοίνα που υπήρχαν στην συγκεκριμένη περιοχή.
Ο υπαίτιος για την φωτιά κάτοικος των Πατρικών συνελήφθη για εμπρησμό από αμέλεια, από το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής που επιλήφθηκε του συμβάντος.
Η εθελοντική ομάδα πυρόσβεσης ΩΡΑ ΓΙΑ ΔΡΑΣΗ, από την Καλαμωτή έφθασε έγκαιρα  στο σημείο της πυρκαγιάς και συνετέλεσε τα μέγιστα για την κατάσβεση της. Στο σημείο της πυρκαγιάς κατέφθασαν επίσης 3 οχήματα της πυροσβεστικής Υπηρεσίας, καθώς και οι εθελοντικές ομάδες πυρόσβεσης των Νενήτων, Κοινής, Βουνού και του Πυργίου.





Αρκετά μεγάλη σε έκταση φωτιά εκδηλώθηκε σήμερα το μεσημέρι στην νότια πλευρά του χωριού των Πατρικων
(Προς κωμη-λιλικα δηλαδή)
Η φωτιά εκδηλώθηκε από κάτοικο από κάτοικο του χωριού των Πατρικων που έκαιγε ξερά κλαδιά στο χωράφι του
Τα ξερά κλαδιά σε συνδυασμό με τα πολλά ξερά χόρτα στην περιοχή αναζωπυρώθηκαν με αποτέλεσμα να ξεφύγει η φωτιά και να καταστραφούν αρκετά πεύκα και σχοινοι που υπήρχαν στην συγκεκριμένη περιοχή
Η εθελοντική ομάδα πυρόσβεσης ΩΡΑ ΓΙΑ ΔΡΑΣΗ , από την Καλαμωτή ήτανε αυτή που κατέφθασε έγκαιρα στο σημείο της πυρκαγιάς και συνετέλεσε τα μέγιστα στην κατάσβεση της
Τέλος συζήτησης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου