Κυριακή 26 Μαρτίου 2017

Α.Ο.Πύργος Πυργίου - Α. Ε. Καλαμωτής 0 - 2



                                             ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΝΙΚΟΣ ΚΑΝΑΡΙΟΣ


Μία ακόμη νίκη σημείωσε η Καλαμωτή με 2 - 0 στο εκτός έδρας παιχνίδι στο γήπεδο της Καλλιμασιάς με αντίπαλο το Πυργί.
Με την νίκη αυτή η ομάδα του Γ.Κακούσιου έφθασε τους 39 βαθμούς, στην 4η θέση έναντι 35 του 5ου Δαφνώνα, ο οποίος έχει και ένα παιχνίδι περισσότερο από την Καλαμωτή και έτσι φαίνεται να διασφαλίζει την 4η θέσει που οδηγεί στα μπαράζ για την ανάδειξη του πρωταθλητή Χίου. Στην αντίπερα όχθη το Πυργί με την ήττα αυτή έμεινε στους 8 βαθμούς κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού και οι ελπίδες για παραμονή στην κατηγορία ελαχιστοποιήθηκαν για την έτερη ομάδα των Μαστιχοχωρίων.
Αγωνιστικά η Καλαμωτή είχε τον έλεγχο του αγώνα σχεδόν σε όλο το διάστημα. Στο 20΄ο Μάμας αφού πέρασε και τον τερματοφύλακα έστειλε την μπάλα στο δοκάρι. Στο 30΄ο ίδιος παίχτης χάνει μεγάλη ευκαιρία σε τετ-α-τετ να ανοίξει το σκόρ για την Καλαμωτή. Στο 39΄σέντρα από τον Χατζηλάμπρου η μπάλα χτυπάει σε χέρι παίχτη του Πύργου και ο διαιτητής δείχνει πέναλτι. Το κτυπάει ο  Γαλάτουλας, ευστοχεί και ανοίγει το σκόρ 0 - 1. Για την φάση αυτή οι άνθρωποι του Πύργου διαμαρτυρήθηκαν έντονα στον διαιτητή Επιτροπάκη με αποτέλασμα να υπάρξει 5λεπτη διακοπή του αγώνα.
Στο Β΄ημίχρονο η Καλαμωτή μπήκε αποφασισμένη να καθαρίσει το παιχνίδι. Στο 55΄ ο Γαλάτουλας και στο 62΄ο Κανάριος χάνουν δύο ευκαιρίες. Στο 70΄ο Μάμας κάνει το 0 - 2 ύστερα από έξοχη πάσα του Ρενάτο. Στο 75΄ο Ορφανούδης χάνει μια ακόμα ευκαιρία. Στο 78΄ακυρώνει ο διαιτητής γκολ του Μάμα. Στο 83΄ο Γαλάτουλας πασάρει στον αμαρκάριστο Κανάριο που δεν μπορεί να σκοράρει από πλάγια θέση σε κερνή εστία, ενώ στο 85΄ σουτ του Σαραντινούδη από καλή θέση απέκρουσαν οι αμυντικοί πριν η μπάλλα φθάσει στο τέρμα.
Στον σημερινό αγώνα τηρήθηκε 1΄σιγή στην μνήμη του τ.Προέδρου της ομάδας του Πυργίου Γ. Θεοτοκά.




                                                               Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου