Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2016

Ένας ξεχωριστός Γάμος στην Καλαμωτή, με την ευλογία του Μητροπολίτη Χίου κ.κ.Μάρκου



Σήμερα Δευτέρα απόγευμα 26 Δεκεμβρίου 2016 στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής στην Καλαμωτή, έγινε ο Γάμος του Κώστα Θηριανού του Θεοδώρου, υποψήφιου Ιερέα από τα Μεστά, με την εκλεκτή τις καρδιάς του και υποψήφια Πρεσβυτέρα Ιωάννα Ρέππα του Εμμανουήλ από την Καλαμωτή, παρουσία πλήθους προσκεκλημένων.
Το μυστήριο ευλογήθηκε από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Χίου κ.κ. Μάρκο, ο οποίος στο τέλος του μυστηρίου με την ομιλία του απευθυνόμενος στο ζευγάρι μεταξύ άλλων τους ευχήθηκε να είναι για πάντα αγαπημένοι, γιατί ο γάμος είναι ένα σπουδαιότατο γεγονός στη ζωή των δύο ανθρώπων που το αποφασίζουν. Η αρμονία στην συμβίωση απαιτεί υπομονή και ταπείνωση, παραίτηση του καθένα από το εγωιστικό του θέλημα, αγάπη και υποχωρητικότητα. Αυτά για να πετύχουν θέλουν την δική σας προσπάθεια αλλά κυρίως και την βοήθεια του Θεού. Με την μεγάλη πίστη σας θα πορευθείτε σε λίγο καιρό στη νέα ιερατική σας σταδιοδρομία.
Κουμπάροι ήταν ο Στέλιος και η Βάσω Μουντούδη και η Δέσποινα Παπακωνσταντίνου.
Μετά το μυστήριο δόθηκε δεξίωση σε κέντρο στον Λιμένα Μεστών.Η χαρά των γονέων ήταν διάχυτη στα πρόσωπα τους, καμαρώνοντας τα παιδιά τους στις πιο ευτυχισμένους τους στιγμές.
Στο νέο ζευγάρι ευχόμασθε ευτυχισμένη ζωή. Στους γονείς του Γαμπρού Θεόδωρου και Δέσποινας Θηριανού και στους γονείς της νύμφης Μανώλη και Δήμητρας Ρέππα, ευχόμασθε να τους χαίρονται και με το καλό να καμαρώσουν ένα εγγονάκι.

                                            ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου