Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2016

Ευχαριστήρια επιστολή του Γηροκομείου Χίου, στον Νικόλαο Μελισσινό από την Καλαμωτή



Από τον Πρόεδρο του Γηροκομείου  ΖΩΡΖΗΣ  Γ. ΜΙΧΑΛΗΝΟΣ λάβαμε την κατωτέρω ευχαριστήριο επιστολή, ως ένδειξη σεβασμού, τιμής και ευγνωμοσύνης, στο πρόσωπο του δραστήριου και επιφανούς  Δωρητή του Γηροκομείου, κ. Νικολάου Μελισσινού από την Καλαμωτή.
Η Διοικούσα Επιτροπή, οι τρόφιμοι και το προσωπικό του Γηροκομείου Χίου ΖΩΡΖΗΣ Γ. ΜΙΧΑΛΗΝΟΣ ευχαριστούμε θερμά τον κ. Νικόλαο Μελισσινό για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημα μας για δωρεά ψυγείων δωματίου προς την εξυπηρέτηση των ηλικιωμένων.
Με εκτίμηση
Ο Πρόεδρος του Ιδρύματος
Δημήτριος Σαρρής
Αυτές τις δύσκολες ώρες της μεγάλης οικονομικής κρίσεως, όπου δυστυχώς έχει πλήρως κατεδαφιστεί στη χώρα μας το Κράτος Πρόνοιας, ως «Μάννα εξ ουρανού» ήλθε για μια ακόμα φορά η οικονομική βοήθεια του Νικολάου Μελισσινού προς κάλυψη των υλικών αναγκών των φιλοξενουμένων στο Γηροκομείο Χίου. Η Θεία Πρόνοια τον ώθησε για μια ακόμα φορά να ακούσει την φωνή ικεσίας τους και να προστρέξει και να τους συνδράμει.
Η μεγαλοψυχία του χωριανού μας στη σημερινή δύσκολη εποχή που ζούμε είναι ένας φάρος που πρέπει να μας οδηγήσει κοντά στους υπερήλικες που βρίσκονται στο ηλιοβασίλεμα της ζωής τους και χρειάζονται κουράγιο και δύναμη για να ανταπεξέλθουν στα μεγάλα προβλήματα και ποικίλα προβλήματα που δημιουργούνται σ΄αυτή την κρίσιμη καμπή του επίγειου βίου τους.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου