Σάββατο 2 Ιουλίου 2016

Έφυγε ο Νικόλαος Καμαριάς του Σταματίου



Ο Νικόλαος Καμαριάς, κουρέας των παιδικών μας χρόνων και μετέπειτα έμπορος ρούχων γνωστός σε όλη τη Χίο, δεν είναι πια ανάμεσά μας από προχθές. Στα 86 του χρόνια, «αναχώρησε» για το μεγάλο ταξίδι, αφήνοντας όμως πίσω του, μια γεμάτη ζωή, μια υπέροχη οικογένεια και μια συγκροτημένη προσωπικότητα που κανείς από όσους τον γνώρισαν ή έμαθαν γι’ αυτόν, δεν πρόκειται να ξεχάσει.

Ο Νικόλαος, «έφυγε» ήσυχα από τη ζωή,προχθές το μεσημέρι αντιμετωπίζοντας με υπομονή και καρτερία την επάρατη νόσο, έχοντας δίπλα του συνεχώς την αγαπημένη του σύζυγο Κική και όλη την οικογένεια του.. 

Η κηδεία του έγινε σήμερα Σάββατο 3 Ιουλίου 2016,το απόγευμα στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής στην Καλαμωτή. Στην τελευταία του κατοικία τον συνόδευσαν  η σύζυγος, τα παιδιά, τα εγγόνια, τα δισέγγονα, τα αδέλφια, τα ανίψια, οι λοιποί συγγενείς και δεκάδες φίλοι, γνωστοί από τα γύρω χωριά και από την πόλη της Χίου, που τον γνώρισαν και τον αγάπησαν.
Επικήδειο εκφώνησε ο γιός του Σταμάτης, συντ. Δάσκαλος, που σκόρπισε ρίγη συγκίνησης στους παρευρισκομένους

Ο Νικόλαος, ήταν αγαπητός και γλυκύτατος, άνθρωπος ευχάριστος και ξεχωριστός, άριστος σύζυγος, λάτρευε τα παιδιά του, τα εγγόνια του και τα δισέγγονα του.

Στην σύζυγο του στα παιδιά του, στα εγγόνια, στα δισέγγονα και στους συγγενείς εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια.

Ας είναι αιωνία η μνήμη του.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου