Δευτέρα 20 Ιουνίου 2016

Ο Μιχαήλ, ο Νίκος και η Μαργαρίτα σας στέλνουν ένα μήνυμα από την Κώμη





Στην παραλία της Κώμης, σε μία από τις πιο όμορφες κοσμοπολίτικες παραλίες της Χίου, άνοιξε και σας περιμένει ο πειρασμός του καλοκαιριού, που είναι το minima ένα όμορφο MEZE BAR ακριβώς δίπλα στην θάλασσα, άνοιξε πριν λίγες ημέρες και έχει ήδη καταφέρει να αποκτήσει τους φανατικούς θαμώνες.

Τρία νέα παιδιά ο Μιχαήλ, ο Νίκος και η Μαργαρίτα, με πανεπιστημιακές σπουδές τόσο στην Ελλάδα όσο  και στο εξωτερικό στέλνουν το δικό τους μήνυμα στους λάτρεις του καλοκαιριού, φιάχνοντας με μεράκι και γούστο αυτόν τον υπέροχο χώρο και σας περιμένουν να σας ταξιδεύσουν στο minima ΜΕΖΕ ΒΑR για να δοκιμάσετε γεύσεις από πραγματικά φρέσκα υλικά και σε συνδυασμό με το άψογο service, την όμορφη θέα, θα γνωρίσετε μια νέα εμπειρία.

Ψαγμένες μουσικές επιλογές, προσεγμένος καφές, γευστικά snacks, κοκτέιλ της αρεσκείας σας, μουσικές βραδιές, το κατατάσσουν στα καλύτερα της περιοχής και σίγουρα θα γίνει στέκι σας.
Το minima MEZE BAR ήρθε να φέρει στη Κώμη τον αέρα του καινούριου, του διαφορετικού.
H άνεση και η θέα της θάλασσας αποτελούν τα δυνατά του σημεία και πιστεύουν ότι θα καθιερωθούν στις συνειδήσεις της νεολαίας ως μία από τις κλασικές επιλογές για ποτό, μπάνιο, διασκέδαση.

Ευχόμεθα ολόψυχα καλές δουλειές.









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου