Τετάρτη 18 Μαΐου 2016

Στις 11 Ιουνίου τα εγκαίνια του Μουσείου Μαστίχας παρουσία του Πρ. Παυλόπουλου



Τη ναυαρχίδα των Μουσείων του Πολιτιστικού Ιδρύματος του Ομίλου Πειραιώς αποτελεί το νέο Μουσείο Μαστίχας στο Πυργί, το οποίο θα εγκαινιαστεί στις 11 Ιουνίου παρουσία του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλου.
Σύμφωνα με την Τράπεζα Πειραιώς, το συγκεκριμένο Μουσείο αποτελεί το μεγαλύτερο Μουσείο στην κατηγορία του σε ολόκληρο το Αιγαίο καθώς το μεγαλύτερο από όσα έχει αναλάβει να κατασκευάσει το Πολιτιστικό Ίδρυμα της Τράπεζας.
Πρόκειται για ένα μουσείου μέσα από το οποίο η Μαστίχα λαμβάνει το επίπεδο προβολής που της αρμόζει, κάτι που θα το καταστήσει μοναδικό τόσο για τον επισκέπτη όσο και για τους μόνιμους κατοίκους της Χίου.
«Το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό, Η μαστίχα πρωταγωνιστεί σε έναν μοναδικό χώρο. Επιτέλους ένα θεματικό μουσείο, έργο πνοής για την Χίο», σχολίασε μέσω της προσωπικής του σελίδας στο Facebook ο πρόεδρος της Ένωσης Μαστιχοπαραγωγών Γιώργος Τούμπος.
Το Politischios.gr εξασφάλισε και σας παρουσιάζει μερικές φωτογραφίες από το εσωτερικό του Μουσείου, το οποίο έχουν επισκεφθεί προς το παρόν μόνο στελέχη της διοίκησης της Ε.Μ.Χ.πηγή Politischios.gr





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου