Τετάρτη 2 Μαρτίου 2016

Ψαροταβέρνα - Ο ΣΕΡΓΗΣ - στο Λιμάνι των Μεστών





Έχοντας μια ιστορία 93 χρόνων,η Ψαροταβέρνα - ΣΕΡΓΗΣ - στο Λιμάνι των Μεστών, ξεκίνησε το 1923  με μπροστάρη τον Σέργη Αυγουστίδη, προπάππου του σημερινού ιδιοκτήτη, κατάφερε παρά της αντίξοες συνθήκες της τότε εποχής να λειτουργεί και να προσφέρει σε υψηλά επίπεδα την ποιότητα φαγητού και την άριστη φιλοξενία πολλές δεκαετίες.

Την παράδοση συνέχισε με τον ίδιο ζήλο η κόρη του Ιωάννα  Αυγουστίδη, η οποία  έδωσε την σκυτάλη στα δισέγγονα του - ΣΕΡΓΗ - Κυριακή Αυγουστίδη και Παράσχου Ελευθερίου, διατηρώντας τις αρχές και τις αξίες της καλής λειτουργίας της επιχείρησης. Προφανώς σήμερα η Ψαροταβέρνα είναι πιο σύγχρονη και σας προσφέρει σταθερή ποιότητα, φιλική αντιμετώπιση και σωστή εξυπηρέτηση όπως ήταν πάντα.

Οι διάσημες σπεσιαλιτέ του καταστήματος είναι η παραδοσιακή ψαρόσουπα και η εκλεκτή αστακομακαρονάδα, για τους πιο απαιτητικούς της γεύσης.Όλα τα είδη Θαλασσινών φθάνουν φρέσκα στο πιάτο σας από ντόπιους ψαράδες.

Τα ολόφρεσκα καλοψημένα ψάρια, οι ποικιλίες ξεχωριστών ορεκτικών, όπως γαρίδες σαγανάκι, καλαμαράκι και γαριδοπίλαφο σε συνδυασμό με τις ιδιαίτερα προσιτές τιμές θα εκπλήξουν τους λάτρεις της ψαροφαγίας, ώστε η έξοδος τους να μη θεωρείται πολυτέλεια.

Τηλέφωνα επικοινωνίας
22710 - 76666
κιν. 6983631281





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου