Πέμπτη 17 Μαρτίου 2016

Η υπόσχεση της Angelina Jolie για διακοπές στη Μυτιλήνη – "Δεν ελπίζω ότι θα τελειώσει σύντομα το δράμα των προσφύγων"



«Δεν ελπίζω ότι θα τελειώσει σύντομα το δράμα των προσφύγων» δήλωσε πριν λίγα λεπτά, αναχωρώντας από τη Γενική γραμματεία Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής στη Μυτιλήνη, η δημοφιλής ηθοποιός και πρέσβειρα καλή θέλησης της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες Αντζελίνα Τζολί.
Στη Γενική Γραμματεία, όπου η κ. Τζολί κατευθύνθηκε αμέσως μετά την άφιξη της στο νησί, είχε συνάντηση με μέλη μη Κυβερνητικών Οργανώσεων από τους οποίους ενημερώθηκε για την κατάσταση που επικρατεί στη Λέσβο και τον τρόπο δράσης τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων, η κ. Τζολί ανταποκρίθηκε θετικά στον θέμα της ασφαλούς διάβασης των προσφύγων από το Αιγαίο, ενώ στα ζητήματα που τέθηκαν από φορείς του νησιού σχετικά με τις επιπτώσεις στην οικονομία της Λέσβου από το προσφυγικό και στην ανάγκη τόνωσης του τουριστικού προϊόντος, η κ. Τζολί υποσχέθηκε πως θα έρθει για διακοπές με την οικογένειά της στο νησί.

H Αμερικανίδα ηθοποιός επισκέφθηκε το hot spot στη Μόρια, ενώ σύμφωνα με το πρόγραμμά της, αμέσως μετά θα αναχωρήσει για το Λονδίνο..http://www.lesvosnews.net/
Πηγή – Φωτογραφίες: ΑΠΕ - ΜΠΕ / Στρατής Μπαλάσκας
via newsit.gr





.


1 σχόλιο:

  1. "Ήλθον,είδον και απήλθων",ως ο "Καίσαρας" στις προβληματικές επαρχίες της "αυτοκρατορίας του"!
    Τι περιμένατε να πει?ότι κάτω απ'την ετικέττa "refugies",γίνεται το "αλισβερίσι του αιώνα"??
    Λέγονται κάτι τέτοια? Σήμερα,οι Α'Χαιρετισμοί στην Χάρη της.Μόνο από ΕΚΕΙ,περιμένω βοήθεια.Καλημέρα.
    Ανθούλα.Κ.Π.(antheakaza)

    ΑπάντησηΔιαγραφή