Κυριακή 27 Μαρτίου 2016

Ατρόμητος - Α.Ε. Καλαμωτής 2 - 2



                                                                            ΦΩΤΟ. SportsChios.gr

Με γκολ στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων, η Καλαμωτή κατάφερε να φύγει με τον βαθμό της ισοπαλίας από το γήπεδο του Αγίου Γεωργίου, ισοφαρίζοντας στο τελικό 2-2 τον Ατρόμητο, με πέναλτι του Δάνδουλα.
Αυτή ήταν η 3η ισοπαλία και για τις δύο ομάδες στο πρωτάθλημα, με τον Ατρόμητο να ανεβαίνει στους 36 βαθμούς και την Καλαμωτή στους 30, μετά από 21 αγώνες έκαστος.
Ισορροπημένο το πρώτο ημίχρονο, χωρίς πολλές ευκαιρίες, με κυριότερη αυτή του Σκανδάλη στο 20΄, του οποίου το σουτ από τη μικρή περιοχή, έφυγε πάνω από το οριζόντιο. Στην επανάληψη η Καλαμωτή μπήκε πιο δυνατά και προηγήθηκε στο 59΄ με σουτ του Καϊμάκη από το ύψος της μεγάλης περιοχής, αλλά ο Ατρόμητος απάντησε άμεσα και ισοφάρισε με πέναλτι του Σούκα Σ. στο 68΄, μετά από χέρι του Χατζηλάμπρου στην περιοχή.
Στο 74΄ οι γηπεδούχοι πήραν κεφάλι στο σκορ με σουτ του Σκανδάλη από πλάγια δεξιά στην περιοχή, ενώ η Καλαμωτή έμεινε και με δέκα παίκτες στο 80΄, καθώς αποβλήθηκε με 2η κίτρινη για διαμαρτυρία ο Ορφανούδης Μ. Παρ’ όλα αυτά η ομάδα του Κακούσιου, ο οποίος απουσίαζε από το σημερινό παιχνίδι και είχε πάρει προσωρινά τη θέση του στον πάγκο ο προπονητής του Κανάρη Μανώλης Παπαδόπουλος, πίεσε για την ισοφάριση, είχε καλό φάουλ του Γαλάτουλα στο 86΄, που έδιωξε σε κόρνερ ο Χαβιάρας, ενώ στο 93΄ κέρδισε πέναλτι σε χέρι του Κυδωνάκη μέσα στην περιοχή, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Δάνδουλας για το τελικό 2-2.
Στα αξιοσημείωτα του αγώνα, η χρησιμοποίηση κάτω από το δοκάρια της Καλαμωτής, για όλο το 90λπετο, του αμυντικού της ομάδας Σαραντινούδη, καθώς δεν υπήρχε διαθέσιμος τερματοφύλακας.Πηγή. sportsChios. gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου