Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2016

!Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΞΕΝΑΓΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗΣ ΚΡΑΤΗΣΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΣΤΗ ΧΙΟ ΕΚΦΡΑΖΟΝΤΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ

                                                 



                               
Με καθυστέρηση 3 ωρών έφτασε στη Χίο και στο «HELPE VILLAGE» στο Χαλκειός ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, συνοδευόμενος από τον υφυπουργό Δημ. Βίτσα και επιτελείς του υπουργείου, προκειμένου να εποπτεύσουν και να δώσουν στη λειτουργία το Κέντρο Προσωρινής Διαμονής Προσφύγων.
Τον υπουργό υποδέχθηκε ο αντιπεριφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, Στ. Κάρμαντζης, καθώς και οι διοικητές της 96ΑΔΤΕ και της Αστυνομίας αντίστοιχα, ενώ ο κ. Καμμένος είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους πρόσφυγες, με τους εκπροσώπους των Μ.Κ.Ο.,τους δεκάδες εθελοντές και τα στελέχη του Στρατού που ρυθμίζουν την εύρυθμη λειτουργία του Κέντρου.
Ο υπουργός ξεναγήθηκε στους χώρους, διαπίστωσε τον τρόπο με τον οποίο πραγματοποιούνται τα στάδια της καταγραφής και της διαμονής των μεταναστών και προσφύγων, βρήκε το Κέντρο σε πλήρη λειτουργία και μετέφερε τις ευχαριστίες της πολιτείας σε όσους και όσες δούλεψαν το προηγούμενο διάστημα για την ολοκλήρωσή του. Παράλληλα δε, εξήρε τη συμβολή της τοπικής κοινωνίας που έδειξε να κατανοεί την αναγκαιότητα για την προσωρινή εξυπηρέτηση των μεταναστών και των προσφύγων και τέλος, τοποθετήθηκε αναφορικά με τις πρωτοβουλίες που αναλαμβάνει η κυβέρνηση.Π.Πολίτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου