Τετάρτη 12 Αυγούστου 2015

Έφυγε η Ιστορία Μελισσινού του Μιχαήλ.



Έφυγε σε ηλικία 91 ετών, η Ιστορία Μελισσινού του Μιχαήλ, το γένος Καλλέργη  Κωνσταντίνου . Η κηδεία της θα γίνει  την Πέμπτη 13 Αυγούστου 2015 στην Ελληνική Ορθόδοξη Εκκλησία των Αγίων Πάντων στο Canonslourg των U.S.A.
Η Ιστορία Μελισσινού ήταν άριστη μητέρα, άνθρωπος με αγνή καρδιά και ευγένεια ψυχής. Είχε κάνει μια όμορφη οικογένεια με τον αείμνηστο Μιχάλη Μελισσινό
Ο θάνατος της πλήγωσε όλους όσοι την γνώριζαν, όλους όσοι την αγαπούσαν.
Λάτρευε τα παιδιά της και τα εγγόνια της. Σε όλους προσέφερε απλόχερα τη ζεστασιά του γέλιου της και τη δροσιά της ψυχής της. Ήταν καλόκαρδη και αγαπητή με αισθήματα αγνά και πηγαία. Είχε σε υψηλό βαθμό ανεπτυγμένο το αίσθημα της αξιοπρέπειας και της τιμής.
Η Ιστορία Μελισσινού πέθανε το Σάββατο 8 Αυγούστου 2015, στο Γενικό Νοσοκομείο Allegheny του Pittsburgh.Γεννήθηκε την 1 Νοεμβρίου 1923 στην Χίο,   ήταν ένα από τα πέντε παιδιά του Κώστα και της Δήμητρας Καλλέργη που δεν βρίσκονται πλέον στη ζωή.Μέχρι το 1988 ζούσαν στο Chester, όπου μαζί με τον σύζυγο της είχαν στην ιδιοκτησία τους  και εργαζόταν, ένα εστιατόριο με την επωνυμία George's Restaurant.
Η Ιστορία Μελισσινού μια πραγματικά εξαιρετική γυναίκα δούλευε σκληρά στο εστιατόριο, δημιουργώντας ισχυρές βάσεις για την οικογένεια της στην Αμερική.Μετά το 1988 μετακόμισε στο Canonslourg μαζί με την οικογένεια της και τα εγγόνια της.Πολλά παιδιά στη γειτονιά της δείχνοντας την αγάπη στο πρόσωπο της την αποκαλούσαν - γιαγιά -.
Ήταν μέλος της Ελληνικής Ορθόδοξης Εκκλησίας των Αγίων Πάντων στο Canonstourg. H Ιστορία Μελισσινού πολύ συχνά, τα καλοκαίρια έκανε της διακοπές της στην Κώμη όπου είχε σπίτι, για να περάσει μαζί με την οικογένεια της και τους φίλους της ευχάριστα την παραμονή της, γιορτάζοντας μια δραστήρια κοινωνική ζωή.
Αφήνει πίσω της της δύο κόρες της με της οικογένειες τους, τα εγγόνια της και πολλά ανήψια, που τους αγαπούσε όλους.
Την Ιστορία Μελλισσινού θα την θυμούνται για την ζεστασιά της, την δύναμη της, την ενεργητικότητα της ,το εκκεντρικό της χιούμορ, το παιχνιδιάρικο πνεύμα της και την χαρά που έδινε στις ζωές όσων συναντούσε στην διάβα της.
Μας αφήνει με πολλές ιστορίες δυνατές αρχές και πολύ αγάπη.

Στα παιδιά της Δήμητρα και Ιωάννα καθώς και στις οικογένειες των και στα εγγόνια της, εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια.

Στην αγαπημένη μας θεία ευχόμεθα να είναι αιωνία η μνήμη της και αναπαυμένη η ψυχή της. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου