Δευτέρα 20 Ιουλίου 2015

΄Έφυγε η Δώρα Μονιάρου του Ισιδώρου.


Έφυγε σε ηλικία 88 ετών η Δώρα Μονιάρου του Ισιδώρου, το γένος Βουγάδη.Η κηδεία της έγινε την Κυριακή 19 Ιουλίου 2015 στον Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής στην Καλαμωτή και την παρακολούθησαν πολλοί συγγενείς και φίλοι της οικογένειας,που προσευχήθηκαν για την ανάπαυση της ψυχής της .  Μεταξύ αυτών  ήταν ο Βουλευτής Νότης Μηταράκης ο τέως Βουλευτής Κοσμίδης Ιωάννης, ο  τέως Βουλευτής Τριαντάφυλος Κώστας, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Γανιάρης Κωνσταντίνος, ο Αντιδήμαρχος Νότιας Χίου Ανδρέας Βεργίτσης, ο Δημοτικός Σύμβουλος Σμυρνιούδης Ηλίας,ο Πρόεδρος της Κοινότητας Καλαμωτής και οι Κοινοτικοί Σύμβουλοι, πολλοί φίλοι της οικογένειας από την πόλη της Χίου και τα γύρω χωριά. 
Η  ΔΩΡΑ ήταν άριστη μητέρα, άνθρωπος με αγνή καρδιά και ευγένεια ψυχής.Ο θάνατος της πλήγωσε όλους όσοι την γνώριζαν,όλους όσοι την αγαπούσαν.
Λάτρευε τα παιδιά της, τα εγγόνια της και ευτύχισε να δεί και δισέγγονο.
Ήταν πάντα δίπλα τους με υπομονή, καρτερικότητα ανοχή, στυλοβάτης στις επιλογές τους.Ήταν υπόδειγμα μάνας και συντρόφου.
Ήταν έτοιμη πάντα για προσφορά χωρίς ιδιοτέλεια. Φιλάνθρωπη , στοργική, σεμνή, αθόρυβη, ταπεινή.Σε όλους προσέφερε απλόχερα τη ζεστασιά του γέλιου της και τη δροσιά της ψυχής της. θα μας λείψει το γλυκό της χαμόγελο, τα καλά λόγια και η πολύ ευχάριστη παρουσία της.
Αυτήν την Δώρα γνώρισα και βίωσα στην ζωή μου, την Δώρα που εξέπεμπε γλυκύτητα, αγαλλίαση και αγάπη σε όλους.
Καλό σου ταξίδι, καλό παράδεισο,ο ύπνος σου ας είναι ελαφρός και ατάραχος.
Στα παιδιά της Ευθύμη και Πόπη, καθώς και στις οικογένειες των και στους συγγενείς εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια.
Ας είναι αιωνία η μνήμη της και αναπαυμένη η ψυχή της

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου