Τετάρτη 1 Απριλίου 2015

Έφυγε ο Αντώνης Πουλής, Διευθυντής Γηροκομείου Χίου.




Έφυγε ξαφνικά από την ζωή ο Διευθυντής του Γηροκομείου και παλαιότερα Διοικητής του Νοσοκομείου Χίου Αντώνης Πουλής, σε ηλικία 56 χρόνων.
Η εξόδιος ακολουθία έγινε σήμερα Τετάρτη 1 Απριλίου 2015, στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Χαλκειός.
 Χοροστάτησε εκπρόσωπος του Μητροπολίτου Χίου, συμπαραστατούμενος από Ιερείς και  την παρακολούθησαν πολλοί συγγενείς και φίλοι της οικογένειας από την πόλη της Χίου, όλοι οι κάτοικοι του χωριού, από τα γύρω χωριά και πολλοί Καλαμωτούσοι, που προσευχήθηκαν για την ανάπαυση της ψυχής του.

Μεταξύ των παρευρισκομένων ήταν ο Αντιπεριφερειάρχης Χίου κ. Σταμάτης Κάρμανζης, Περιφερειακοί Σύμβουλοι και εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
 Ο Αντώνης Πουλής ήταν άνθρωπος με αγνή καρδιά και ευγένεια ψυχής. Ο ξαφνικός θάνατος του πλήγωσε όλους όσοι τον γνώριζαν, όλους όσοι τον αγαπούσαν. Σε όλους προσέφερε απλόχερα τη ζεστασιά του γέλιου του και τη δροσιά της ψυχής του Ήταν καλόκαρδος και αγαπητός με αισθήματα αγνά και πηγαία. 
Ήταν παντρεμένος με την συγχωριανή μας δασκάλα Μαρία Βιτέλλα και απέκτησαν μία κορούλα.

Ο Αντώνης Πουλής ήταν μια από τις πιο σημαντικές προσωπικότητες της Χίου. Άνθρωπος με ήθος, πολυσχιδής προσωπικότητα του οποίου οι αρετές φάνηκαν κατά την άσκηση των καθηκόντων του, είτε ως Διοικητής του Νοσοκομείου, είτε ως Διευθυντής του Γηροκομείου Χίου, βρισκόνταν πάντα στην πρώτη γραμμή του αγώνα για τον συνάνθρωπο του.
Είχε σε υψηλό βαθμό ανεπτυγμένο το αίσθημα της αξιοπρέπειας και της τιμής. Στην σύζυγο του,στην μονάκριβη κορούλα του, στους γονείς του, στα αδέλφια του του και στους συγγενείς εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια. 

Ας είναι αιωνία η μνήμη του και αναπαυμένη η ψυχή του.

Ψηφίσματα με λόγια που συγκίνησαν τους παρευρισκομένους, τον αποχαιρέτησαν για το αιώνιο ταξίδι του, ο εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Χίου, ο Πρόεδρος του Προοδευτικού Ομίλου Καλαμωτής, εκπρόσωποι Δημοτικών Σχολείων και Συλλόγων Γονέων και κηδεμόνων και εκπρόσωποι του Νοσοκομείου και του Γηροκομείου Χίου.



 Ψήφισμα


Στην Καλαμωτή σήμερα 1 Απριλίου 2015, ημέρα Τετάρτη και ώρα 12 το μεσημέρι συνήλθε εκτάκτως το Διοικητικό Συμβούλιο του Προοδευτικού Ομίλου Καλαμωτής.
Ο Πρόεδρος πήρε τον λόγο και αναφέρθηκε στον ξαφνικό θάνατο του εκλεκτού μέλους της Χιακής κοινωνίας Αντώνη Πουλή, σύζυγο της εκλεκτής συγχωριανής μας Μαρίας Βιτέλλα, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Προοδευτικού Ομίλου Καλαμωτής, ο οποίος υπηρέτησε με συνέπεια και ήθος μέχρι τον θάνατο του την θέση του Διευθυντή του Γηροκομείου Χίου επί σειρά ετών. Ο Πρόεδρος εξήρε επίσης το χαρακτήρα και την προσωπικότητα του εκλιπόντος.

Το Διοικητικό Συμβούλιο αποφασίζει ομόφωνα:

1. Να παραστεί σύσσωμο στην νεκρώσιμη ακολουθία.

2. Να δοθεί το ποσόν των 50 ευρώ  στην Φιλόπτωχο Καλαμωτής.

3. Να δοθεί το παρόν ψήφισμα στους συγγενείς του εκλιπόντος.

4.Να δημοσιευθεί το ψήφισμα στον τοπικό τύπο.


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Δ.Σ.
ΤΟΥ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ
ΚΑΛΑΜΩΤΗΣ. 








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου