Πέμπτη 2 Απριλίου 2015

Έφυγε ο Δημήτρης Παπαγιαννάκης του Ιωάννη.




Έφυγε  από την ζωή ο Δημήτρης Παπαγιαννάκης συνταξιούχος τραπεζικός υπάλληλος, σε ηλικία 60 χρόνων. Η εξόδιος ακολουθία έγινε σήμερα Πέμπτη 2 Απριλίου 2015, στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Ολύμπων.
Χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Χίου κ.κ.Μάρκος, συμπαραστατούμενος από Ιερείς και  την παρακολούθησαν πολλοί συγγενείς και φίλοι της οικογένειας από την πόλη της Χίου, όλοι οι κάτοικοι του χωριού, από τα γύρω χωριά, που προσευχήθηκαν για την ανάπαυση της ψυχής του.

Μεταξύ των παρευρισκομένων ήταν ο Αντιπεριφερειάρχης Χίου κ. Σταμάτης Κάρμανζης, Περιφερειακοί Σύμβουλοι και εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης,ο τέως Δήμαρχος Π. Λαμπρινούδης, ο Πολιτευτής της Ν.Δ. Σταύρος Μιχαηλίδης  ο Πρόεδρος της Ε.Μ.Χίου Ευθύμης Μονίαρος και πολλοί συνάδελφοι του..

Βαριά η ατμόσφαιρα για όσους γνώρισαν το Δημήτρη Παπαγιαννάκη στο άκουσμα της είδησης ότι έφυγε από τη ζωή. Βασανισμένος από ένα κοκτέιλ σωματικών προβλημάτων, τα οποία είχαν επιδεινωθεί τελευταία, ήταν απ’ τους μόνιμους μαχητές της ζωής.
Ποτέ δεν το έβαλε κάτω. Εργάστηκε σκληρά, είδε τα οράματα του να πραγματοποιούνται, συμμετείχε σε κοινωνικές διεργασίες, πάλευε για τους Ολύμπους και τα Μαστιχοχώρια. Μεγάλη του αγάπη η οινοκαλλιέργεια, ενώ τελευταία απόπειρα του συμμετοχής στα κοινά ήταν με το ψηφοδέλτιο του Πολ. Λαμπρινούδη στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές.
 Ο Δημήτρης ήταν άνθρωπος με αγνή καρδιά και ευγένεια ψυχής. Ο  θάνατος του πλήγωσε όλους όσοι τον γνώριζαν, όλους όσοι τον αγαπούσαν. Σε όλους προσέφερε απλόχερα τη ζεστασιά του γέλιου του και τη δροσιά της ψυχής του. Είχε σε υψηλό βαθμό ανεπτυγμένο το αίσθημα της αξιοπρέπειας και της τιμής. 
 Στα αδέλφια του του και στους συγγενείς εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια. 

Ας είναι αιωνία η μνήμη του και αναπαυμένη η ψυχή του.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου