Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015

Πραγματοποιήθηκε η Δημόσια Διαβούλευση για το Σ,Χ,Ο,Ο,Α,Π, της Δ.Ε. Μαστιχοχωρίων στην Καλαμωτή.





Στα πλαίσια της Δημόσιας Διαβούλευσης για το Σ.Χ.Ο.Ο.Α.Π. της Δ.Ε. Mαστιχοχωρίων πραγματοποιήθηκε δημόσια ενημέρωση σήμερα Τετάρτη 28 Ιανουαρίου και ώρα 18:00 το απόγευμα στη Δημοτική Αίθουσα Καλαμωτής ,από τους επιβλέποντες της Υπηρεσίας Δόμησης του Δήμου Χίου,την κα Μαρίνη Ευγενία, ειδική συνεργάτης Δημάρχου Χίου για Χωροταξικά και Πολεοδομικά Θέματα, τον κ. Σταματουλάκη Μιχαήλ, Προϊστάμενο τμήματος Πολεοδομικών Εφαρμογών Υπηρεσίας Δόμησης Δήμου Χίου και από τον κ. Ορφανό Ιωάννη, επιβλέπων μελέτης Σ.Χ.Ο.Ο.Α.Π. Δημοτικής Ενότητας Μαστιχοχωρίων.

Στα πλαίσια της Δημόσιας Διαβούλευσης οι παριστάμενοι ενδιαφερόμενοι φορείς και πολίτες που συμμετείχαν έθεσαν τις απόψεις και της παρατηρήσεις τους στους αρμόδιους για να ληφθούν υπ΄όψιν από τους μελετητές στο τελικό στάδιο της Διαβούλευσης του Σ.Χ.Ο.Ο.Α.Π.
Επίσης, την Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2015 και ώρα 17:30 η Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης Χίου συγκαλεί συνεδρίαση με θέμα: «Το Σ.Χ.Ο.Ο.Α.Π. της Δ.Ε. Mαστιχοχωρίων», στην αίθουσα συνεδριάσεων του Ομηρείου Πνευματικού Κέντρου Δ. Χίου.
Το κείμενο και τα σχέδια της μελέτης είναι διαθέσιμα στην ιστοσελίδα του Δήμου Χίου (www.chioscity.gr) και στην Yπηρεσία Δόμησης Δήμου Χίου, Τμήμα Πολεοδομικών Εφαρμογών, (Δ/νση : Οινοπίωνος 1 – Τ.Κ. 82100 ΧΙΟΣ).

















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου