Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015

Κεντρική ομιλία Μαρίας Σταυρινούδη στη Χίο





Η βουλευτής Χίου κ. Μαρία Σταυρινούδη πραγματοποίησε την Δευτέρα 19 Ιανουαρίου την κεντρική προεκλογική της ομιλία στη Χίο.
Οι Χιώτισσες και οι Χιώτες έδωσαν βροντερό παρών στην προεκλογική συγκέντρωση της βουλευτή της ΝΔ και εκ νέου υποψήφιας Χίου Μαρίας Σταυρινούδη που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας 19 Ιανουαρίου, στο ξενοδοχείο «Χανδρής» στη Χίο.
Η υποψήφια βουλευτής Χίου της Ν.Δ. Μαρία Σταυρινούδη από το βήμα του Ξενοδοχείου Χανδρής έδωσε συνέχεια στην ήδη τεταμένη διαμάχη με τον συνυποψήφιό της Νότη Μηταράκη.
«Σήμερα η Χίος δίνει την απάντηση στις μαϊμού δημοσκοπήσεις των τελευταίων ημερών», είπε λίγα λεπτά μετά την έναρξη της ομιλίας της η κ. Σταυρινούδη για να επαναλάβει λίγο αργότερα την πεποίθησή της ότι η Κυριακή θα είναι ημέρα νίκης.
Η ίδια χαρακτηρίζοντας την προεκλογική περίοδο ως προσβλητική σημείωσε:
«Ένας από τους πιο προσβλητικούς προεκλογικούς αγώνες έρχεται στο τέλος. Οι μέθοδοι που επελέγησαν από κάποιους είναι πρωτόγνωροι και πρωτόγονοι. Είδαμε να βγαίνουν στη δημοσιότητα ψεύτικες δημοσκοπήσεις αλλά και κομματικά στελέχη να γίνονται ορντινάντσες ενός εκ των υποψηφίων κάνοντας τηλέφωνα για ανύπαρκτες δουλειές και άλλα τόσα προσβλητικά».
«Το ξαφνικό πέρασμά σας από τη Χίο δεν θα γραφτεί ούτε καν με μαύρα γράμματα. Στις 26 Ιανουαρίου εσείς και ο ΣΥΡΙΖΑ θα είστε απλά ένα παρελθόν και κανείς δεν θα σας θυμάται» κατέληξε η υποψήφια Βουλευτής της Ν.Δ. φωτογραφίζοντας το εσωτερικό της ΝΟΔΕ Χίου. 
Την κεντρική προεκλογική ομιλία της βουλευτή της ΝΔ και εκ νέου υποψήφιας στη Χίο, Μαρίας Σταυρινούδη προλόγισε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού και της εθνικής μας ομάδας Πέτρος Καραβίτης. Το παρών έδωσε επίσης ο κορυφαίος σκόρερ όλων των εποχών, παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ και της εθνικής μας ομάδας, Θωμάς Μαύρος.
C:\Users\Thanos\Desktop\10931653_805335036198503_1946262324124285812_o.jpg


Ο ευρωβουλευτής  και πρώην υπουργός Μανώλης Κεφαλογιάννης στον χαιρετισμό του τόνισε: «Σας καλώ να στηρίξετε με όλες σας τις δυνάμεις την ιστορική μας παράταξη και να δώσετε ψήφο εμπιστοσύνης και  στη ΜΑΡΙΑ ΣΤΑΥΡΙΝΟΥΔΗ- ΣΟΔΗ, η οποία είμαι σίγουρος ότι θα αγωνισθεί με σθένος για το καλό και την ανάπτυξη και των τριών νησιών μας.
Στις  115 ημέρες που εκπροσώπησε το νομό της Χίου στο  Εθνικό Κοινοβούλιο, εργάσθηκε υποδειγματικά και  αποτελεσματικά, για το καλώς νοούμενο συμφέρον  των ακριτικών νησιών μας και έβαλε το προσωπικό της λιθάρι για την επόμενη ημέρα.»  

Την πλήρη στήριξη στην υπ. Βουλετή Μαρία Σταυρινούδη εξέφρασε με χαιρετισμό της και η πρώην υπουργός και πρώην ευρωβουλευτής κα Μαριέττα Γιαννάκου.
C:\Users\Thanos\Desktop\10916363_805329436199063_2736646949881435394_o.jpg


Το παρών έδωσε επίσης και ο γραμματέας της ΟΝΝΕΔ ΧΙΟΥ Χρήστος Χριστοδούλου δίνοντας το μήνυμα ότι ή νεολαία της Χίου βρίσκεται στο πλευρό της Μαρίας Σταυρινούδη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου