Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΧΙΩΤΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΜΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΗΣ υπ. ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΜΑΡΙΑΣ ΣΤΑΥΡΙΝΟΥΔΗ.

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η εκδήλωση για την Στήριξη των Χιώτικων προϊόντων που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης 21 Ιανουαρίου στη Χίο, με πρωτοβουλία της υποψήφιας βουλευτή της ΝΔ Μαρίας Σταυρινούδη.
Μια εκδήλωση έκπληξη, ακόμα και για τα πανελλήνια δεδομένα, με σύνθημα ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΙΟ ΜΑΣ , από την υποψήφια βουλευτή  της Ν.Δ, Μαρία Σταυρινούδη, η οποία με αυτή την πρωτοποριακή και υπερκομματική ιδέα προτείνει την Στήριξη των Χιώτικων προϊόντων με την δημιουργία ενός ειδικού σήματος σε συνεργασία με το τοπικό επιμελητήριο, που θα σφραγίζει τα προϊόντα τα όποια παράγονται στην Χίο!


C:\Users\Thanos\Pictures\10444712_817522881647510_6327372666866078179_n.jpg


Οι χιώτικες επιχειρήσεις ανταποκρίθηκαν άμεσα στο κάλεσμα. Στο φεστιβάλ δημιουργήθηκε αδιαχώρητο από επισκέπτες που ήθελαν να δουν από κοντά τα χιώτικα προϊόντα αλλά και  να σφίξουν το χέρι της υποψήφιας βουλευτή Μαρίας Σταυρινούδη εκφράζοντας την στήριξή τους για αυτή της την πρωτοβουλία.


Η Μαρία Σταυρινούδη πιάνει τον παλμό της νεολαίας αφού η παρουσία των νέων της Χίου στο Φεστιβάλ ήταν εντυπωσιακή.
C:\Users\Thanos\AppData\Local\Temp\Rar$DRa0.602\P1010220.JPG


Με αναπτυξιακές προτάσεις τοποθετήθηκε στην ομιλία της στο Φεστιβάλ η υποψήφια βουλευτής Μαρία Σταυρινούδη απευθυνόμενη στους φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και του Επιμελητηρίου, προκαλώντας τον ενθουσιασμό στους νέους επιχειρηματίες.
Η εν λόγω υποψήφια, η όποια με την δυναμική της παρουσία ως βουλευτής για μόλις 115 ημέρες, ανατρέπει τα προγνωστικά των εκλογών, αφού πολιτικοί κύκλοι βλέπουν πρωτιά της Μαρίας Σταυρινούδη στις επερχόμενες εκλογές, αφού σύμφωνα με τα μέχρι τώρα δεδομένα, προηγείται καθαρά του κου Μηταράκη, τέως υφυπουργού, ο όποιος αποχώρησε από την Α Αθηνών
Την εκδήλωση για την Στήριξη των Χιώτικων  προϊόντων ακολούθησε συναυλία με τον Μπάμπη Στόκα, με σύνθημα ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΙΟ ΜΑΣ όπου η αθρόα προσέλευση του κόσμου και ιδιαίτερα των νέων, δημιούργησε και πάλι το αδιαχώρητο.


C:\Users\Thanos\Desktop\IMG_7841.jpg

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου