Κυριακή 25 Ιανουαρίου 2015

Κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας, του Προοδευτικού Ομίλου Καλαμωτής.



Μέσα σε μια ζεστή ατμόσφαιρα στη κατάμεστη από κόσμο αίθουσα στην Μορφωτική Ένωση Καλαμωτής, ο Προοδευτικός Όμιλος Καλαμωτής, τό Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2015 έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα, με την ευλογία του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη Χίου κ.κ. Μάρκου.
Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Κανάριος Μιχαήλ στην ομιλία του καλωσόρισε τους παραβρισκομένους και ευχήθηκε καλή χρονιά, ευτυχισμένο, δημιουργικό και όσο δυνατόν λιγότερο προβληματικό το 2015.
Στη συνέχεια προβλήθηκε  ντοκυμαντέρ με θέμα, η Καλαμωτή ...ένα μεσαιωνικό μαστιχοχώρι της Χίου.Την εκδήλωση πλαισίωσαν τα χορευτικά τμήματα του Συλλόγου που χόρεψαν παραδοσιακούς χορούς και καταχειροκροτήθηκαν από τους παραβρισκομένους.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Υφυπουργός Ανάπτυξης Νότης Μηταράκης,ο Βουλευτής Κώστας Τριαντάφυλλος, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι, Κώστας Βεργίνας, Ξενάκης Γιάννης, ο Αντιδήμαρχος Ανδρέας Βεργίτσης, ο Δημοτικός Σύμβουλος Σμυρνιούδης Ηλίας, ο Ταξίαρχος Χατζημόσχος Σάββας, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Καλαμωτής, Νίκος Γαλάτουλας , Κοινοτικοί Σύμβουλοι, ο Ιερέας του χωριού Απόστολος Γαλάτουλας, η Ρούλα Βαρλά τ. Δήμαρχος Μαστιχοχωρίων και επίτιμος Πρόεδρος του Προοδευτικού Ομίλου και οι Πρόεδροι Συλλόγων του χωριού.
Τέλος οι παριστάμενοι απόλαυσαν τα πλούσια εδέσματα προσφορά του Προοδευτικού Ομίλου Καλαμωτής.

                                                  ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ















































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου