Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2014

Ευχαριστήρια επιστολή του Γυμνασίου Καλαμωτής, στον καπ.Λουκά Κτιστάκη.



Λάβαμε και δημοσιοποιούμε ευχαριστήρια επιστολή από τον Διευθυντή του Γυμνασίου Καλαμωτής σχετικά με δωρεά 10Η/Υ πλήρως εξοπλισμένων από τον καπ. Λουκά Κτιστάκη.
Η επιστολή έχει ως εξής:
                                        C:\Documents and Settings\USER\Επιφάνεια εργασίας\εθνόσημο.jpg
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ
Δ/ΝΣΗ Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΧΙΟΥ
ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΛΑΜΩΤΗΣ
Τηλ. Επικοινωνίας: 2271071304

Καλαμωτή, 1 Δεκεμβρίου 2014                        


Αρ. πρωτ.:536


Αξιότιμε κύριε Λουκά Κτιστάκη,
Ο Διευθυντής του Γυμνασίου Καλαμωτής, ο σύλλογος διδασκόντων του σχολείου, οι μαθητές και οι γονείς του Γυμνασίου Καλαμωτής σας ευχαριστούν θερμά για την άμεση ανταπόκριση σας στα αιτήματα του Σχολείου μας.
Με τη χορηγία 10 Η/Υ πλήρως εξοπλισμένων συμβάλατε τα μέγιστα στον εκσυγχρονισμό του εργαστηρίου πληροφορικής του σχολείου μας ώστε να μπορεί να παρέχει στους μαθητές μας  ευκαιρίες μόρφωσης ίσες με τους μαθητές των αστικών κέντρων. Επιπλέον η αντικατάσταση των παλαιών υπολογιστών με νέους δίνει τη δυνατότητα στους εκπαιδευτικούς του σχολείου μας να αξιοποιήσουν τις τεχνολογίες της Πληροφορικής και των Επικοινωνιών και να προσφέρουν στους μαθητές τα εφόδια και τις γνώσεις για να «βγουν» αργότερα στην αγορά εργασίας, αλλά και γενικότερα στην κοινωνία μας ως ενημερωμένοι πολίτες και ανταγωνίσιμοι επαγγελματίες.
Ιδιαίτερα σε μια συγκυρία σαν τη σημερινή που η κοινωνία μαστίζεται από πολυεπίπεδη κρίση και έλλειμμα ανθρωπιάς, για άλλη μια φορά η θετική και άμεση ανταπόκριση στο αίτημά μας, σας έθεσε σε όλη την τοπική κοινωνία και ιδιαιτέρως στα μάτια των νέων ανθρώπων, των μαθητών μας, πρότυπο κοινωνικής ενεργοποίησης και προσφοράς.
Ευχαριστούμε πολύ και ευχόμαστε να συνεχίσετε την παροχή των πολύτιμων υπηρεσιών σας στο σχολείο μας και στην κοινωνία της Καλαμωτής με τον ίδιο ζήλο.
Για το Γυμνάσιο Καλαμωτής
Αιμιλιανός Ευαγγελινός

Διευθυντής του Γυμνασίου Καλαμωτής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου