Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014

Χαιρετισμός Αντιπεριφερειάρχη Χίου κ. Σταμ. Κάρμαντζη στην Εκδήλωση της Ένωσης Καταναλωτών Χίου την 1η Νοεμβρίου 2014



Αξιότιμοι Διοργανωτές

Αγαπητοί Φίλοι

Σας ευχαριστώ θερμά για την πρόσκλησή σας στην αποψινή εκδήλωση και σας συγχαίρω για την πρωτοβουλία διοργάνωσής Είναι γεγονός, ότι ειδικά σε συνθήκες οικονομικής κρίσης, όπως αυτή που ζούμε όλοι και όλες μας τα τελευταία χρόνια, η καλλιέργεια καταναλωτικής συνείδησης, είναι όχι μόνο χρήσιμη αλλά και αναγκαία για την προστασία του καταναλωτή. Η καταναλωτική συνείδηση, η πολύπλευρη και έγκαιρη ενημέρωση, είναι από τα λίγα όπλα που έχει στη διάθεσή του ο καταναλωτής, ο καθένας και η καθεμιά από μας, για να προστατευθεί απέναντι στις στρεβλώσεις της αγοράς, στην αυθαιρεσία και στην κερδοσκοπία. 
Στο πεδίο αυτό, η Ένωση Καταναλωτών Χίου, με τις δράσεις που έχει αναπτύξει τα τελευταία χρόνια, συμβάλει με τον δικό της τρόπο. Εύχομαι ειλικρινά αυτές οι δράσεις να συνεχιστούν και να εμπλουτιστούν και, βέβαια, γνωρίζετε ότι η Περιφερειακή Ενότητα Χίου θα είναι κοντά σας για ανάπτυξη κοινών προσπαθειών και συνεργασία. 
Τα θέματα της σημερινής εκδήλωσης αγγίζουν πεδία ζωτικής σημασίας για το νησί μας. Το θέμα των συγκοινωνιών-μεταφορών αποτελεί θέμα ύψιστης προτεραιότητας, αφού επηρεάζει όχι μόνο την καθημερινή ζωή και την τοπική ανάπτυξη, αλλά και την τοπική αγορά, το κόστος των προϊόντων και υπηρεσιών που φτάνουν στο Χιώτη και στη Χιώτισσα. Παράλληλα, το θέμα των υπερχρεωμένων νοικοκυριών, απότοκο της οικονομικής κρίσης, είναι κάτι που, δυστυχώς, αντιμετωπίζουμε όλο και περισσότερο. Θεωρώ εξαιρετική την πρωτοβουλία της Ένωσης Καταναλωτών να ανοίξει την ενημέρωση-συζήτηση για αυτά τα θέματα, και θα ακούσουμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τις σχετικές εισηγήσεις. 

Σας ευχαριστώ και πάλι και εύχομαι καλή επιτυχία στην 

αποψινή εκδήλωση. 

Σταμάτης Κάρμαντζης

Αντιπεριφερειάρχης Χίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου