Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2014

Έφυγε ο Οδοντίατρος, Γιάννης Βιτέλλας

Θλίψη σκόρπισε στην κοινωνία της Χίου, και ιδιαίτερα στο χωριό του στην Καλαμωτή, ο ξαφνικός θάνατος του 70χρονου συνταξιούχου οδοντιάτρου,  Γιάννη Βιτέλλα.
Ο θάνατός του ήταν αιφνιδιαστικός, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του, καθώς πληροφορίες αναφέρουν ότι την Τρίτη το βράδυ πήγε με την βάρκα του για ψάρεμα στην περιοχή του Βενέτικου, στην ίδια περιοχή ήταν και δύο χωριανοί του με δική τους βάρκα και στο κάλεσμα τους να φύγουν, ο Γιάννης δεν απάντησε, πλησιάζοντας  τον, διαπίστωσαν ότι ήταν νεκρός , μάλλον από ανακοπή της καρδιάς.
Ο Γιάννης Βιτέλλας, ήταν παντρεμένος με τη Τέτυ Ρεβίθη. Είχαν αποκτήσει  δύο παιδιά, τη Μαρία και τον Μιχάλη.
Η κηδεία του θα γίνει  την Παρασκευή στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό των Αγίων Βικτώρων στη Χίο.
Η εφημερίδα MASTICNEWS  εκφράζει στην οικογένεια του εκλιπόντος θερμά συλλυπητήρια.


                ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟΥ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΧΙΟΥ 

                ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΒΙΤΤΕΛΑ 

Σήμερα 23 Οκτωβρίου 2014 και ώρα 12.00 συνήλθε εκτάκτως το Δ.Σ.του Οδοντιατρικού Συλλόγου Χίου μετά από πρόσκληση του Προέδρου του Ανδρέα Καραμούζου. Μοναδικό θέμα της συνεδρίασης ήταν η απροσδόκητη αναγγελία της είδησης της εκδημίας του συναδέλφου μας ΙΩΑΝΝΗ ΒΙΤΤΕΛΑ του ΜΙΧΑΗΛ. Κατά τη συνεδρίαση όλα τα μέλη του Δ.Σ. αναφέρθηκαν με βαθιά συγκίνηση για το ήθος του αγαπημένου μας συναδέλφου, την ακεραιότητα και την ηπιότητα
του χαρακτήρα του και την απαράμιλλη αφοσίωσή του στο καθήκον, που τον διέκρινε σε όλη την επαγγελματική του πορεία. Η ανάμνησή του και η καλοσύνη του θα μας συντροφεύουν για πάντα. Ομόφωνα αποφασίστηκαν τα παρακάτω:  

1. Σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο να παραστεί στην Εξόδιο Ακολουθία.

2. Να διαβιβαστούν δια του παρόντος ψηφίσματος τα ειλικρινή συλλυπητήρια του Οδοντιατρικού Συλλόγου Χίου στην οικογένεια του εκλιπόντα.  

3. Να κατατεθεί στη μνήμη του χρηματικό ποσό για κοινωφελή σκοπό.  

4. Να δημοσιευθεί το παρόν ψήφισμα στον τοπικό τύπο. 

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ  ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΡΑΜΟΥΖΟΣ 

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΕΛΙΤΖΑΝΗΣ



1 σχόλιο:

  1. Ελεύθερος όπως ονόμαζε και το σκάφος του...!! Έτσι έφυγε ο θείος μου... όπως του άρεσε, κάνοντας αυτό πού αγάπαγε. Να σαι καλά εκεί που πήγες και να μας προσέχεις!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή