Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014

Έφυγε ο τ.Γυμνασιάρχης Παναγιώτης Κουνής του Σταύρου.

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 68 ετών μετά από άνιση μάχη με τον καρκίνο, ο τ. Γυμνασιάρχης Παναγιώτης Κουνής βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του, τους φίλους και μαθητές του.


Η κηδεία του έγινε στις 24 Σεπτεμβρίου 2014,στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στις Οινούσσες.
Στην τελευταία του κατοικία τον συνόδευσαν όλοι οι κάτοικοι του νησιού,οι μαθητές του,οι συνάδελφοι του, πολλοί φίλοι από την πόλη της Χίου,από την ιδιαίτερη πατρίδα του την Μυτιλήνη,
και από την Καλαμωτή,στο χωριό που υπηρέτησε ο Παναγιώτης, αφήνοντας ανεξίτηλα την σφραγίδα της προσφοράς στα Πολιτιστικά δρώμενα του  χωριού.
Συνέβαλε στην ίδρυση θεατρικής ομάδας και του Πνευματικού Κέντρου της Καλαμωτής. 
                                                                                                         ΦΩΤΟ LΕSVOSNEWS                                                                                                                       
Τον αποχαιρέτησαν με συγκινητικούς επικείδειους ο Δήμαρχος Οινουσσών, η Προϊσταμένη Β΄εκπαίδευσης κα Βλυσίδου Ευτυχία,εκπρόσωπος του Σχολείου Οινουσσών,εκπρόσωπος του Κ.Κ.Ε.εκπρόσωπος του Ναυταθλητικού Ομίλου, από την Καλαμωτή η Ευαγγελία Μισαηλίδου και ο Μιλτιάδης Σαραντινίδης διάβασε το ψήφισμα του Προοδευτικού Ομίλου Καλαμωτής  τέλος δύο επιστήθειοι φίλοι του τον αποχαιρέτησαν συγκινημένοι.

Ο Παναγιώτης Κουνής ήταν πραγματικός άνθρωπος με όλη την σημασία της λέξεως.Ελικρινής.τίμιος,ηθικός, εργατικός και άριστος οικογενειάρχης.Ήταν πάντα γαλήνιος και προσηνής και προφανής ήταν η θέρμη των αισθημάτων του.Λυπήθηκα πολύ όταν πληροφορήθηκα το τέλος του.Οι Καλαμωτούσοι θα θυμούνται πάντοτε με ευγνωμοσύνη την αξιόλογη και άξια πολλών επαίνων προσφορά του.

Με υπομονή και καρτερία αντιμετώπισε την επάρατο νόσο,έχοντας δίπλα του την σύζυγο του και τα παιδιά του
Στην σύζυγο του, στα παιδιά του στην εγγονούλα του, στα αδέλφια του και στους συγγενείς εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια.

Ας είναι  αιωνία η μνήμη του και αναπαυμένη η ψυχή του.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου