Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2014

Συνεχίζει τις περιοδείες στη Χίο η Μαρία Σταυρινούδη.


                                   Φωτο. Π.
Συνεχίζοντας  για δεύτερη εβδομάδα της συναντήσεις με τους θεσμικούς φορείς του νησιού, η νέα Βουλευτής Χίου, Μαρία Σταυρινούδη, την Παρασκευή το απόγευμα επισκέφτηκε το Κρουαζερόπλοιο -  Majestic -  που ήταν στο λιμάνι της Χίου, όπου ο Καπετάνιος του πλοίου της έδωσε αναμνηστική πλακέτα.Εν συνεχεία παραβρέθηκε σε εκδήλωση στο Ίδρυμα Μαρία Τσάκος στη πόλη της Χίου.Το βράδυ είχε συνάντηση με τον Διοικητή του Νοσοκομείου, Γεώργιο Επιτροπάκη και συζήτησαν θέματα που αφορούσαν στη σωστή λειτουργία του Νοσοκομείου.

Το πρωϊ του Σαββάτου είχε συνάντηση με τον Δήμαρχο Χίου, Μανώλη Βουρνού. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν τα τοπικά ζητήματα, ενώ επισημάνθηκε η ανάγκη συνεργασίας και συντονισμού των τοπικών φορέων με τους εκπροσώπους της Χίου στο Κοινοβούλιο για την αντιμετώπισή τους. 

Στη συνέχεια επισκέφθηκε τα χωριά της Νότιας Χίου, μαζί με τον Διευθυντή του πολιτικού της γραφείου, Μεσολογγίτη Δήμήτρη. Πρώτος σταθμός το Χαλκειός  όπου τελέστηκε ο Εσπερινός από τον  Μητροπολίτη Χίου κ.κ.Μάρκο, στον Ιερό Ναό Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού.
Μετά τον Εσπερινό η Μαρία Σταυρινούδη, είχε συνάντηση με κατοίκους του χωριού,  όπου της  ανέπτυξαν τα ιδιαίτερα προβλήματα που τους απασχολούν..

Δεύτερος σταθμός τα Βρουλίδια.Τελευταίος σταθμός τα Αρμόλια  όπου και είχε συναντήσεις και συνομιλίες με τους κατοίκους, στην πλατεία του χωριού.

Την Κυριακή το πρωϊ  η Μαρία Σταυρινούδη επισκέφθηκε τα Καρδάμυλα όπου τελέστηκε πανηγυρική Αρχιερατική θεία λειτουργία από τον  Μητροπολίτη Χίου κ.κ.Μάρκο, στον Ιερό Ναό Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού.Παρόντες  ήταν οι κ.κ. Ν.Μηταράκης Υφυπουργός Ανάπτυξης, Σ. Κάρμαντζης Αντιπεριφερειάρχης Χίου,
εκπρόσωπος του Βουλευτή Χίου Κώστα Τριαντάφυλλου, Μανώλης Βουρνούς Δήμαρχος Χίου, ο Καπετάν Παναγιώτης Τσάκος, Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι και πλήθος πιστών.Στην συνέχεια επισκέφθηκε το σπίτι της Μαρίας,  -Στέγη Παιδείας και Πολιτισμού - προσκεκλημένη του Καπετάν Παναγιώτη Τσάκου.

Το απόγευμα είχε συνάντηση με την εκκλησιαστική επιτροπή στον Άγιο Γεώργιο Συκούση.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου