Τρίτη 19 Αυγούστου 2014

Δεν υποβαθμίζονται τα Δημοτικά Σχολεία, Νενήτων-Καλλιμασιάς,μετά από παρεμβάσεις του Σταμάτη Κάρμαντζη και την καλή συνεργασία του Κώστα Τριαντάφυλλου.


Ο Βουλευτής Χίου, Σταμάτης Κάρμαντζης μετά και την τελευταία του επίσκεψη στο Υπουργείο Παιδείας ενημερώθηκε σήμερα από την ηγεσία του Υπουργείου, ότι δόθηκε και τυπικά η λύση στο πρόβλημα των σχολείων Καλλιμασιάς και Νενήτων με την υπογραφή της αναστολής του ΦΕΚ για τα εν λόγω Δημοτικά σχολεία τα οποία επρόκειτο να υποβαθμιστούν. Η συγκεκριμένη απόφαση έχει ήδη δρομολογηθεί για δημοσίευση σε ΦΕΚ.
Παράλληλα ο Βουλευτής συμμετείχε ουσιαστικά και συνέβαλε και με δικές του προσπάθειες και παρεμβάσεις για την ολοκλήρωση των διαδικασιών που αφορούν στην ίδρυση νέου Εσπερινού ΕΠΑΛ στη Χίο. Πρόκειται για ένα ακόμα σημαντικό αποτέλεσμα για τον τόπο και τους ανθρώπους της Χίου, ιδίως για τη νεολαία του νησιού.
 Ο Σταμάτης Κάρμαντζης εξέφρασε την ικανοποίησή του, τόσο για το αναμενόμενο αποτέλεσμα των προσπαθειών που κατέβαλε ο ίδιος προσωπικά για την επίτευξη της λύσης του προβλήματος της υποβάθμισης των δύο σχολείων τις τελευταίες εβδομάδες, όσο και για την εξαιρετική συνεργασία που είχε με την ηγεσία και τα στελέχη του Υπουργείου Παιδείας. Επίσης ο Βουλευτής επεσήμανε το πολύ καλό κλίμα συνεργασίας που είχε και με τον συνάδελφο Βουλευτή της Χίου από το ΠΑΣΟΚ, ο οποίος συνεισέφερε σε αυτή την προσπάθεια. Υπογράμμισε δε ότι «Καλώς ή κακώς τίποτα δεν μπορούμε πλέον να θεωρούμε δεδομένο. Καθετί που κερδίζουμε για τον τόπο μας προϋποθέτει σκληρό αγώνα, υπομονή και πίστη στην προσπάθειά μας.
Μόνο έτσι τα αποτελέσματα που επιδιώκουμε με σκληρή επιμονή, θα έχουν διάρκεια για το καλό του νησιού και των συμπολιτών μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου