Τετάρτη 18 Ιουνίου 2014

Καλοκαιρινές διακοπές, στην μαγευτική παραλία της Κώμης.



Η παραλία της Κώμης βρίσκεται στό νότιο τμήμα του νησιού 4 χιλιόμετρα από το χωριό της Καλαμωτής. Είναι μία από τις πιο όμορφες κοσμοπολίτικες παραλίες του νησιού.Η παραλία είναι αμμώδης και ιδανική για ηλιοθεραπεία και παιχνίδια.Η θάλασσα είναι καθαρή και τα νερά της ρηχά και ζεστά.Έχετε την δυνατότητα να βρείτε ομπρέλες, ξαπλώστρες, ποδήλατα, κανό και άλλα θαλλάσια παιχνίδια,και σπορ.Στο κεντρικό πεζόδρομο της Κώμης υπάρχουν καταστήματα, με εποχιακά είδη,mini market, ταβέρνες,εστιατόρια,όπου μπορεί ο καθένας να απολαύσει τους λαχταριστούς μεζέδες, φρέσκα ψάρια και Ελληνική κουζίνα.

Επίσης κατά μήκος της παραλίας υπάρχουν καφέ μπάρ,που προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στους καλοκαιρινούς επισκέπτες.Στην περιοχή υπάρχουν πολλά εξοχικά σπίτια ντόπιων, καθώς και ενοικιαζόμενα δωμάτια που προσφέρουν άνετη διαμονή τόσο στην παραλία όσο και στο χωριό της Καλαμωτής.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ







Στο voyager θα βρείτε χειροποίητα κοσμήματα, με ημιπολύτιμες πέτρες, επίσης γυναικεία και ανδρικά μαγιό BLUEPOINT.



Στο κατάστημα της Σπυριδούλας Γλαβά, θα βρείτε τσιγάρα εποχιακά είδη,και παιχνίδια για παιδάκια,

παγωτά αναψυκτικά,κ.α.





Στο κατάστημα του Νικ. Καλλέργη θα βρείτε ψιλικά - εποχιακά - είδη δώρων, παγωτα,αναψυκτικά,κ.α.


Στο Crill House θα βρείτε νόστιμο σουβλάκι και γύρο.


Στην Πιτσαρία Λύκος, θα απολαύσετε την νόστιμη πίτσα,τα γευστικά μακαρόνια και κρεατικά της ώρας.
Το καλοκαίρι ο κατάλληλα διαμορφωμένος χώρος σχεδόν πάνω στο κύμα συνδυάζει την απόλαυση της γεύσης και την ηρεμία του περιβάλλοντος.

Στο ΜINI MARKET θα βρείτε όλα τα απαραίτητα καθημερινά ψώνια του σπιτιού σας.


Σττην καφετέρια Κώμη Πλάζα, θα βρείτε νόστιμες κρέπες, με απίστευτη μοναδική γεύση, σουβλάκι ,ποτά, αναψυκτικά ,κ.α.






Η Καραβέλα του Νύκτα, σας περιμένει για να δοκιμάσετε τη μεγάλη ποικιλία ούζου, που συνοδεύει, τα περίφημα θαλασσινά της τοπικής κουζίνας του, πάντα σε προσιτές τιμές.



Η Καφετέρια Γλυκαντήρι σας περιμένει να απολαύσετε το μπάνιο σας πίνοντας τον καφέ σας και σερβίροντας το σπέσιαλ παγωτό του.



Στην καφετέρια Πανδαισία η διασκέδαση ξεκινά από νωρίς το απόγευμα, μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. όπου μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ και το ποτό σας με όμορφη θέα στη θάλασσα. Η ανατολή και η δύση του ηλίου είναι μαγευτική και το σκηνικό αλλάζει μαζί με τα χρώματα και τη διάθεση.







Με το βλέμμα να ατενίζει την όμορφη παραλία της Κώμης και το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου η ταβέρνα Νοσταλγία δίνει τη λύση στις γαστρονομικές σας αναζητήσεις προσφέροντας μεγάλη ποικιλία Ελληνικών γεύσεων. Διαθέτει μεγάλη κάβα από Ελληνικά κρασιά.Δοκιμάστε ολόφρεσκα θαλλασινά,τοπικά μεζεδάκια,καθώς και τα παραδοσιακά μαγειρεμένα φαγητά.





Απολαύστε τον καφέ σας και την μπύρα σας με θέα την θάλασσα στην καφετέρια 'Αμμος






Στην παραλία της Κώμης στη Χίο, περιμένει τους λάτρεις του καλοκαιριού και των "beach parties "το "Κοχύλι" σε μία φανταστική ατμόσφαιρα. Το"Κοχύλι είναι ένα δημοφιλές σημείο συνάντησης για όλες τις ηλικίες, που προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε τον καφέ, το ποτό, ή το ιδανικό club sandwich του "Mιχάλη¨ καθ΄όλη την διάρκεια της ημέρας, δίπλα στη θάλασσα.


Η άνεση και η θέα της θάλασσας αποτελούν τα δυνατά σημεία του "Κοχύλι" που έχει καθιερωθεί χρόνια, στις συνειδήσεις της νεολαίας ως μία από τις κλασικές επιλογές για ποτό,μπάνιο,διασκέδαση



ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΜΑΓΕΥΤΙΚΗ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ ΚΩΜΗΣ 
TRADITIONAL HOUSES - ΜΟΝΙΑΡΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ | ΚΑΛΑΜΩΤΗ - ΚΩΜΗ, ΧΙΟΣ - ΕΛΛΑΔΑ | TΗΛ. +30 - (22710) 71486, ΚΙΝΗΤΟ: 6945-145352 | email: info@traditionalhouses.gr - ΑΡ. ΑΔΕΙΑΣ ΕΟΤ: ΜΗΤΕ 0312Κ122Κ0223801

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου