Δευτέρα 26 Μαΐου 2014

Το ευχαριστώ της νέας Περιφερειάρχη Χριστιάνας Καλογήρου."Δεν περισσεύει κανείς", το μήνυμα του νέου Αντιπεριφερειάρχη Χίου Στ. Κάρμαντζη- τελικά αποτελέσματα


Μήνυμα ενότητας στα πρώτα λόγια της Χρ. Καλογήρου μετά την εκλογή.

Αναφέρει: 

«Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου.Η σημερινή μέρα είναι μια νέα αρχή για το Βόρειο Αιγαίο.
Η δική σας απόφαση και η δική σας εντολή ανοίγει το δρόμο.
Η εμπιστοσύνη σας στο πρόσωπό μου, στο συνδυασμό μας και τις προτάσεις του, δεν αποτελεί μόνο τιμή. Μας δίνει τη δύναμη που χρειαζόμαστε για να προχωρήσουμε.
Για να προχωρήσουμε στη δουλειά, να αναζητήσουμε τις λύσεις, να φέρουμε πνοή ανάπτυξης και αλληλεγγύης που χρειάζεται το Βόρειο Αιγαίο.
Στη νέα πενταετία που αρχίζει, θα βρεθούμε – είμαι σίγουρη – όλοι στο περιφερειακό συμβούλιο ενωμένοι για το Βόρειο Αιγαίο.
Θα δουλέψουμε με πνεύμα διαλόγου και πνεύμα ευθύνης.

 ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΧΙΟΥ ΣΤ.ΚΑΡΜΑΝΤΖΗ

«Δεν περισσεύει κανείς Η Χίος τους χρειάζεται όλους. Γι αυτό η παράταξή μας θα συνεργαστεί με όλους για την επίλυση των προβλημάτων του νησιού και του Β. Αιγαίου», τόνισε ο Σταμάτης Κάρμαντζης στην πρώτη δήλωση μετά τη βεβαιότητα ότι ο συνδυασμός της Χριστιάνας Καλογήρου βγαίνει πρώτος στο Βόρειο Αιγαίο. 
«Αυτή την ώρα οι πανηγυρισμοί είναι περιττοί. Οι σκέψεις μας είναι για την επόμενη ημέρα… Ο κόσμος έχει πολλά προβλήματα», σημείωσε επίσης, ενώ έπλεξε το εγκώμιο για τον Κώστα Γανιάρη σημειώνοντας χαρακτηριστικά«Ευχαριστώ τον Κώστα Γανιάρη για το ήθος και την ευπρέπεια που κινήθηκε καθ’ όλη τη διάρκεια του προεκλογικού αγώνα και του το ανταπέδωσα. Ήταν και παραμένει φίλος…».

 ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ στο 99.43% των τμημάτων

Περιφέρεια: ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥΣύνολο εκλογικών τμημάτων:
525 από 528 ( 99.43%)Εγγεγραμμένοι:244613 από 245878 ( 99.49%)Ψηφίσαντες:109417Έγκυρα:86977Άκυρα:12605Λευκά:9835Συμμετοχή:44.73%

Καλογήρου Χριστιάνα Ποσοστό 53.02 Ψήφοι 46.113
Γιακαλής  Α.                Ποσοστό 46.98  Ψήφοι 40.864

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου