Παρασκευή 2 Μαΐου 2014

Συναντήσεις της υποψήφιας Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου Χριστιάνας Καλογήρου στη Χίο


 

Συγκεκριμένα συναντήθηκε με εκπροσώπους της Ένωσης Μαστιχοπαραγωγών του Εργατικού Κέντρου, Φορέων ΑΜΕΑ, και του Εμπορικού Επιμελητηρίου Χίου.


Στη συνάντηση με τον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Μαστιχοπαραγωγών, Ευθύμιο Μονίαρο, συζήτησαν την προοπτική και τις δυνατότητες ανάπτυξης ακόμη περισσότερο, των δραστηριοτήτων της Ένωσης. Επίσης, είχε συνάντηση και με το Γενικό Διευθυντή και μέλη του προσωπικού της.

Με τον Πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Χίου, Τάσο Κώσταλο, και τον αντιπρόσωπο του Σωματείου Οικοδόμων Χίου Μιχάλη Τσακό, συζήτησε βασικά θέματα, όπως η ανεργία και η ενδοεπικοινωνία – συγκοινωνία μεταξύ των νησιών της Περιφέρειας.

Στη συνάντηση με τους εκπροσώπους Φορέων ΑΜΕΑ, συζήτησε το στεγαστικό θέμα των Ειδικών Σχολείων, καθώς και θέματα γενικότερου ενδιαφέροντος των ατόμων με αναπηρία και των οικογενειών τους.

Στη συζήτηση που είχε με τον Πρόεδρο του Εμπορικού Επιμελητηρίου Χίου Γιώργο Γεωργούλη και με τον αντιπρόεδρο Μιχάλη Θράσκο, αναφέρθηκαν στο πλαίσιο συνεργασίας Περιφέρειας-Επιμελητηρίου, τις δυνατότητες αξιοποίησης των πόρων, τη διασύνδεση των νησιών και τη βελτίωση των πυλών εισόδου της Χίου.

Το κλίμα σε όλες τις συναντήσεις ήταν πάρα πολύ θετικό. Μαζί με τη Χριστιάνα Καλογήρου στις συναντήσεις αυτές ήταν ο υποψήφιος Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Χίου Σταμάτης Κάρμαντζης και οι υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Παντελής Μπουγδάνος, Μάρκος- Ιωάννης Ζαννίκος, Παύλος Καλογεράκης, Μιχάλης Κανάριος, Κυριάκος Ζωάνος, Κωνσταντίνος Βεργίνας και Σόφη Κώττη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου