Κυριακή 23 Μαρτίου 2014

H Χριστιάννα Καλογήρου ανακοίνωσε την υποψηφιότητα της ως Περιφερειάρχης Β.Αιγαίου , καθώς και τους Αντιπεριφερειάρχες Χίου, Σάμου και Λέσβου.

Η Χριστιάνα Καλογήρου έκανε την Τετάρτη 19 Μαρτίου, την ακόλουθη δήλωση.
«Απευθύνομαι στους πολίτες του Βορείου Αιγαίου για να δηλώσω την απόφασή μου να είμαι υποψήφια Περιφερειάρχης στις εκλογές του Μαΐου. Μαζί μου στην μεγάλη και κοινή προσπάθεια που ξεκινάμε είναι ως χωρικοί Αντιπεριφερειάρχες οι:
* Σταμάτης Κάρμαντζης - Δικαστικός επιμελητής (ΧΙΟΣ)
* Νίκος Κατρακάζος - Οικονομολόγος, τουριστικός πράκτορας (ΣΑΜΟΣ)
* Στρατής Κύτελης - Ιατρός, δημοτικός σύμβουλος Δήμου Λέσβου (ΛΕΣΒΟΣ)
Στην κρίσιμη φάση που διανύει η χώρα μας, η Περιφέρεια του Βορείου Αιγαίου χρειάζεται σήμερα μια νέα αρχή, ικανή να ανταποκριθεί στις ιδιαίτερες και απαιτητικές ανάγκες της Περιφέρειάς μας, που τόσο έχει δοκιμαστεί και δοκιμάζεται από την κρίση.Πηγή Chios news.

Σε μια εποχή με νέες ανάγκες και νέες απαιτήσεις επιβάλλεται να δώσουμε όλοι τον καλύτερο εαυτό μας για να αξιοποιήσουμε τις δυνατότητες και τις ευκαιρίες που οι νέες συνθήκες διαμορφώνουν.
Συμμετέχω ως Υποψήφια Περιφερειάρχης σε αυτή την προσπάθεια, γιατί πιστεύω στις δυνατότητές μας, στις δυνάμεις των νησιών μας και τη δημιουργικότητα των ανθρώπων τους.
Δεν θα αρκεστούμε στις διακηρύξεις. Προτάσεις και λύσεις μας χρειάζονται. Προτάσεις για την ανάπτυξη, λύσεις για την ανεργία, θέσεις για την κοινωνική συνοχή.
Για μια ολοκληρωμένη, συγκεκριμένη και ρεαλιστική πολιτική για τα νησιά μας.
Είμαι εδώ παρούσα, μαζί με τους συνεργάτες μου, για να δουλέψουμε, με αποφασιστικότητα, με δημιουργικότητα και με εντιμότητα.
Στη μάχη αυτή στρατεύομαι με την εμπειρία και τη γνώση που έχω αποκτήσει, ώστε με την απόφαση των ανθρώπων του Βορείου Αιγαίου, να κάνουμε ένα δημιουργικό βήμα μπροστά.
Στην προεκλογική περίοδο που αρχίζει, σε επικοινωνία και διάλογο με τους πολίτες, θα παρουσιάσουμε αναλυτικά τις προτάσεις, τις λύσεις και τις θέσεις μας.
Τους καλούμε μαζί να προχωρήσουμε.
Γιατί είμαστε εμείς που θα ορίσουμε το μέλλον μας».
ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ
Υποψήφια Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου