Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014

Στα Καλάβρυτα με τον Αξάνεμο.Μονοήμερη εκδρομή του Συλλόγου Καλαμωτούσων Αττικής.


Στην τελευταία συνεδρίαση του ΔΣ του Συλλόγου Καλαμωτούσων Αττικής «Η Αγία Παρασκευή», αποφασίστηκε, σε ένδειξη σεβασμού στη μνήμη του αξέχαστου αντιπροέδρου του Γιώργου Περαντάκου, να μην κοπεί πρωτοχρονιάτικη πίτα για το 2014, όμως, αντ’ αυτής να πραγματοποιηθεί μονοήμερη εκδρομή, έτσι ώστε τα μέλη και οι φίλοι του να συνευρεθούν και να ενημερωθούν για την πορεία του συλλόγου και του φεστιβάλ ΑΞΑΝΕΜΟΣ.
«Με το βλέμμα στραμμένο στο στόχο της υλοποίησης του καθιερωμένου, πλέον, φεστιβάλ «Αξάνεμος» για το Καλοκαίρι του 2014, ελπίζουμε ότι σύντομα θα είμαστε σε θέση να ανακοινώ−
σουμε το πρόγραμμα των εκδηλώσεων μας», αναφέρει η ανακοίνωση με την υπογραφή της Προέδρου Σέβης Πειραντάκου, με την οποία γνωστοποιεί ότι έχει προγραμματιστεί μονοήμερη
εκδρομή με προορισμό τα Καλάβρυτα και το Σπήλαιο Λιμνών, για την Κυριακή 30 Μαρτίου 2014, με ξεναγό την συμπατριώτισσα και συγχωριανή κ. Κασσάνδρα Ποριώτη.
Η συμμετοχή ανά άτομο είναι περίπου στα 20 € και υπεύθυνη έχει οριστεί το μέλος του ΔΣ Κυριακή Πειραντάκου με τηλέφωνα 2106392158 και 6977175979.
Σ’ αυτή την τελευταία συνεδρίαση του ΔΣ για το 2013 αποφασίστηκε ακόμη η μετονομασία του φεστιβάλ σε Φεστιβάλ Αξάνεμος– Γιώργος Περαντάκος», αφού εκείνος το εμπνεύστηκε, το σχεδίασε και ήταν η ψυχή του.
Και καταλήγει η ανακοίνωση προς τα μέλη στο Συλλόγου: «με την ευκαιρία της επικοινωνίας μας αυτής, σας υπενθυμίζουμε ότι μπορείτε να καταθέσετε το ποσόν της ετήσιας συνδρομής, που είναι 15 ευρώ, στον τραπεζικό λογαριασμό του σωματείου, στην Τράπεζα Πειραιώς (πρώην Α.Τ.Ε) με αριθμό 1510100629611, καθώς και όποιο άλλο ποσόν μπορείτε προκειμένου να μας βοηθήσετε στην προσπάθεια μας να πραγματοποιήσουμε τις εκδηλώσεις του φεστιβάλ».πΗΓΉ. Πολίτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου