Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013

Μη μένεις θεατής γίνε και εσύ εθελοντής αιμοδότης.Μεγάλη επιτυχία είχε η εθελοντική αιμοδοσία στην Καλαμωτή.

Μεγάλη επιτυχία είχε  η εθελοντική αιμοδοσία  που διεξήχθη στο αγροτικό ιατρείο της Καλαμωτής την Κυριακή 1η Δεκεμβρίου 2013 από το πρωί έως αργά το μεσημέρι. 
Πολλά ήταν  τα μέλη και ιδιαίτερα  νέοι και  νέες, που άκουσαν την προτροπή του Προέδρου, του Κοινωνικού και Ψυχαγωγικού Συλλόγου " Αγ. Κυριακή " κ, Αντώνη Κοσσένα και έσπευσαν να βοηθήσουν τον πάσχοντα συνάνθρωπό τους δίδοντας λίγο από το αίμα τους, προκειμένου να σώσουν μια ζωή!
Ο Βουλευτής Χίου και Καλαμωτούσης Κώστας Τριαντάφυλλος που έδωσε πρώτος αίμα,επαίνεσε την προθυμία και την έμπρακτη αγάπη των εθελοντών αιμοδοτών και συνεχάρη τον Πρόεδρο του Συλλόγου για την θαυμάσια οργάνωση της προσφοράς και της αγάπης στην τράπεζα αίματος, που με ιδιαίτερη χαρά φιλοξένησαν στο χωριό την εθελοντική αιμοδοσία καθώς και τις κυρίες Ιουλία Χαλιορή και Άννα Σωτηρίου από το Γενικό Νοσοκομείο Χίου και υπεύθυνες του έργου της αιμοδοσίας, που για άλλη μια φορά στάθηκαν αρωγοί στο έργο αυτό και θυσιαστικά εξυπηρέτησαν τους προσερχομένους δίδοντας στον καθένα και πλείστες όσες ιατρικές συμβουλές και οδηγίες.


Ο Πρόεδρος του Συλλόγου ευχαριστεί θερμά τους εθελοντές αιμοδότες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του.
Τριαντάφυλλο Κων/νο, Κλαδιά Τηλέμαχο, Μονέζη Νικόλαο, Μονιάρου Κούλα, Κοσσένα Καλλιόπη, Καζά - Βεργίτση Ρούλα, Ταναϊνης Κων/νος, Λύκου - Ταναϊνη Κυριακή, Κοσσένα Δώρα, Δαμαλά Μαρία, Μαϊστρος Στυλιανός, Σαραντινίδης Περίανδρος, Σαραντινίδης Μιλτιάδης του Νικολάου, Σαραντινίδης Μιλτιάδης του Περιάνδρου, Κριτής Παντελής, Κριτής Βασίλειος, Μεντούσης Γεώργιος, Καλλέργη Ηλιάνα, Νεοχωρούσης Κυριάκος, Φιστές Νικόλαος, Παπαδημητράκης Βασίλειος, Σπανού Ελένη,Φραγκούλης Ισίδωρος, Χαλιάς Γεώργιος, Λύτρας Ιωάννης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου