Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2013

Α.Ε. Καλαμωτής Λαίλαπας 4 - 1 .

Απόγευμα Σαββάτου 31 Αυγούστου 2013, η Α.Ε. Καλαμωτής, στο Ισιδωρίδειο Γήπεδο έδωσε το 2o φιλικό παιχνίδι της στα πλαίσια τις προετοιμασίας για το πρωτάθλημα Α΄κατηγορίας Χίου.Νίκησε το Λαίλαπα με  4 - 1, και έδειξε ότι θα έχει καλή παρουσία και φέτος στο πρωτάθλημα.
Στο πρώτο φιλικό που έδωσε με την ομάδα της Δάφνης ο αγώνας έληξε  1 - 1.
Παρά το γεγονός ότι από την ομάδα έφυγαν αρκετοί βασικοί παίκτες, η Διοίκηση πέτυχε να τους αναπληρώσει και με την πρόσληψη του ικανού προπονητή κ Τριανταφύλλου η ομάδα με τις οδηγίες του στις προπονήσεις, στο παιχνίδι με τον Λαίλαπα έδειξε καλά στοιχεία μιας πειθαρχημένης ομάδας που ξέρει τη θέλει μέσα στο γήπεδο.
Στο Α΄ημίχρονο η Καλαμωτή προηγήθηκε με γκόλ υου Γαλάτουλα 1 - 0. Ο Λαίλαπας ισοφάρισε στο τελευταίο λεπτό του ημιχρόνου 1 - 1 .
Στο Β΄ημίχρονο η ομάδα της Καλαμωτής, με την είσοδο του Κανάριου στο παιχνίδι,πέτυχε το 2 - 1.Στη συνέχεια η ομάδα της Καλαμωτής κάτω από της οδηγίες του προπονητή και βάζοντας στο παιχνίδι νέους παίκτες, η απόδοση της ομάδας ανέβηκε αρκετά με αποτέλεσμα να πετύχουν άλλα δύο γκόλ το 3 - 1 με τον Ρενάτο και το 4 - 1 με τον Κυριάκο Μπέλλα.
Καλή η διαιτησία τπο Π. Τσούχλη.
Η ΣΥΝΘΕΣΗ  Α.Ε.ΚΑΛΑΜΩΤΗΣ
ΟΡΦΑΝΟΥΔΗΣ ΙΣ -. ΣΦΗΚΑΣ - ΟΡΦΑΝΟΥΔΗΣ ΜΙΧ - ΡΕΝΑΤΟ - ΣΑΡΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΠΕΡ. - ΚΟΪΝΑΡΗΣ.- ΓΑΛΑΤΟΥΛΑΣ - ΣΟΥΡΕΛΑΣ - ΟΡΦΑΝΟΥΔΗΣ ΘΑΝ. - ΚΑΝΑΡΙΟΣ - ΚΥΡΙΑΚΟΥΔΗΣ -
ΑΛΛΑΓΕΣ
ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥΔΗΣ - ΜΑΜΜΑΣ - ΑΝΖΙ - ΝΙΑΡΧΟΣ - ΜΠΕΛΛΑΣ - ΧΑΤΖΗΜΟΣΧΟΣ.

                                                               ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ  ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Οι λιγοστοί φίλαθλοι στις κερκίδες ,πέρασαν ένα ευχάριστο απόγευμα βλέποντας την αγαπημένη τους ομάδα να κυριαρχεί μέσα στο Γήπεδο.Αξίζει να στηρίξουμε αυτά τα παιδιά πηγαίνοντας στο γήπεδο.

1 σχόλιο: