Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013

Κάλεσμα για Οικονομική ενίσχυση στην Αθλητική Ένωση Καλαμωτής

Πέρνοντας την πρωτοβουλία ως τέως Πρόεδρος της Α.Ε.Καλαμωτής και ως Κοινοτικός Σύμβουλος σήμερα στην Κοινότητα Καλαμωτής, να σας γνωρίσω της οικονομικές  δυσκολίες που περνά σήμερα η αγαπημένη μας ομάδα του χωριού που κινδυνεύει να μη κατέβει να αγωνισθεί στο πρωτάθλημα της Α΄κατηγορίας Χίου.
Θα είναι κρίμα για ένα χωριό που έχει γράψει ιστορία, που υπήρξε πρωτοπόρο σε πολλούς τομείς, που αποτέλεσε διοικητικό κέντρο τη νότιας Χίου και είχε στο δυναμικό του σημαντικούς ανθρώπους και που η ποδοσφαιρική ομάδα του χωριού κατάφερε για πρώτη φορά μετά από 41 χρόνια ιστορίας να πάρει το πρωτάθλημα στην Α΄τοπική κατηγορία της Χίου το 2010 και εν συνεχεία την κατάκτηση του Κυπέλλου Χίου το 2012, να μη συνεχίσει να πρωταγωνισθεί και να αγωνίζεται στο πρωτάθλημα λόγω οικονομικών δυσκολιών.
Όλοι εσείς οι Καλαμωτούσοι σε κάθε γωνιά του κόσμου ξέρω πως αγαπάτε το χωριό μας και ενδιαφέρεστε για την πρόοδο του. Βοηθήστε όλοι μαζί στέλοντας οποιοδήποτε ποσό θέλετε στην διεύθυνση{¨Α.Ε Καλαμωτής - 82102 Καλαμωτή  Χίος¨}.
Η Αθλητική Ένωση Καλαμωτής ιδρύθηκε το 1969. Την ιστορία την ξέρετε, το παρόν το μάθατε, το μέλλον εξαρτάται και από εσάς.Αυτή η ομάδα αξίζει να παραμείνει πρωταγωνίστρια.Αυτό το χωριό αξίζει να προοδεύει,να ακούγεται παντού και να κάνει τον κόσμο του υπερήφανο..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου