Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

Έφυγε ο Κωνσταντίνος Βαρλάς του Ιωάννη.

Πέθανε στην Καλαμωτή σε ηλικία 66 ετών ο Κώστας Ιωαν. Βαρλάς.Η κηδεία του έγινε το Σάββατο 15 Ιουνίου 2013 στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής στην Καλαμωτή και την παρακολούθησαν όλοι οι κάτοικοι του χωριού.Ο πρόωρος θάνατος του λύπησε πολύ όσους τον γνώριζαν και όσους τον εκτιμούσαν και τον αγαπούσαν.
Παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και βασικό στέλεχος  από της ιδρύσεως της ομάδας της Καλαμωτής πρόσφερε για πολλά χρόνια στα γήπεδα της Χίου της αθλητικές του υπηρεσίες,που της διέκρινε η ακούραστη δυναμική, το πάθος και η αγάπη που είχε για την ομάδα του χωριού.
Η συμμετοχή του στην Φιλαρμονική του σχολείου στα μαθητικά του χρόνια και η παρουσία του στα πολιτιστικά δρώμενα του Προοδευτικού Ομίλου με την ενεργή συμμετοχή του στην αναβίωση του Καλαμωτούσικου  Γάμου,τον έκαναν αγαπητό σε όλο το χωριό.
Ήταν καλόκαρδος, ευαίσθητος, εργατικός, ήταν η ψυχή της παρέας που με τα αστεία του, όλους τους διασκέδαζε.Με υπομονή και καρτερία πέρασε τους τελευταίους δύσκολους μήνες της ζωής του, έχοντας όλο αυτό το διάστημα δίπλα του με πολύ αγάπη την αδελφή του.

Στην αγαπημένη και πονεμένη αδελφή του και στα ανήψια του εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια.Θα τον θυμόμαστε με αγάπη και συγκίνηση.
Ας είναι αιωνία η μνήμη του και αναπαυμένη η ψυχή του.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου