Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2012

Το Τρίφωνο "Τρίτωσε" με τον Γάμο του Γιώργου Περαντάκου.

Το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής 26 Αυγούστου 2012 και εν μέσω συγγενών, συγχωριανών, συντοπιτών, φίλων αλλά και συναδέλφων του, ο Γιώργος Περαντάκος αποχαιρέτησε δια παντός την εργένικη ζωή, αποφασισμένος να περπατήσει τον από εδώ και πέρα βίο, με την Ράνια του στο πλευρό του. Οι αμοιβαίες υποσχέσεις αγάπης και πίστης «έπεσαν» στη χωριοεκκλησιά της πατρογονικής Καλαμωτής, Αγία Παρασκευή, όπου οι παριστάμενοι μαζί με τις ευχές έραναν το ζευγάρι με το συμβολικό του ριζώματος ρύζι.Η Ράνια Σιγάλα,
από το γειτονικό στην Καλαμωτή Πυργί,αστραφτερή από ευτυχία και φωτογένεια, έλαμπε πλάι του και είχε κάθε δίκιο,αφού είναι εκείνη που"εκπόρθησε"την καρδιά του τραγουδιστή.                                                                                                                                                      Τα στέφανα αντάλλαξαν ο έτερος του Τριφώνου, Δημήτρης Υφαντής, μετά της συμβίας του Βασιλικής και η του «Αξάνεμου» Αργυρώ Αγγελοπούλου, πολιτογραφημένη πλέον Καλαμωτούσαινα.                                                              Το παρόν για την περίσταση έδωσε και το θηλυκό «αηδόνι» του σχήματος Ερωφίλη, σταθερή του αξία και συνιστώσα, συγκινημένη για το φίλο και συνεργάτη, αλλά και ενθουσιασμένη, που για τρίτη συνεχή φορά, μέσα στο καλοκαίρι, βρέθηκε στη Χίο.
Το γλέντι, αμείωτο σε κέφι έως τις πρώτες πρωινές ώρες, έφερε τη σφραγίδα υποστήριξης του ξενοδοχείου ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΣΤΡΟ, με την υπογραφή του σεφ Μπάμπη Θεοχάρη και των συνεργατών του και εκτυλίχθηκε στον πανέμορφο χώρο του κτήματος ΕΛΑΙΑ στην Καλλιμασιά.                                                                   Μουσικά η επένδυση ανήκε στο συγκρότημα των Μαρκέλλου και Σταμάτη Πούπαλου, Μανώλη Στάθη και Γιάννη Ρήγου, που κατά καιρούς έχει συνεργαστεί με Περαντάκο και Τρίφωνο, ενώ μετά από πρόσκληση του Γιώργου, Τρίφωνο και Πουπαλάκια αφιέρωσαν μερικά τραγούδια στην «πολύφερνη» από κάθε άποψη νύφη.
“masticnews” εύχονται στο νέο ζευγάρι ευτυχισμένη και δημιουργική ζωή.
 Πηγή Πολίτης.                                                                                                                              

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου