Τρίτη 10 Ιουλίου 2012

Το "Τρίφωνο" στην παραλία του Λιλικά στο κέντρο" Νότος "


Το «Τρίφωνο» κλείνει φέτος 10 χρόνια ενεργής παρουσίας στα μουσικά δρώμενα και γιορτάζει συνεχίζοντας τις εμφανίσεις του σε όλη την Ελλάδα… και κατά τη διάρκεια του φετινού καλοκαιριού.
Με καινούρια σύνθεση πια, Ερωφίλη, Δημήτρης Υφαντής και Γιώργος Περαντάκος, αλλά πάντα πιστοί στον τρόπο, το ρεπερτόριο και την αισθητική που χαρακτηρίζει τα προγράμματα τους, μας υπόσχονται μοναδικές συναυλίες γεμάτες με δυνατές ερμηνευτικές στιγμές και απογειωτικές τριφωνίες .
Αγαπημένα τραγούδια, από παραδοσιακά μέχρι τους σύγχρονους Έλληνες συνθέτες και ποιητές, καθώς και τραγούδια απ΄ την προσωπική τους δισκογραφία παρουσιάζονται με μια διαφορετική ματιά και με μια ψυχαγωγική διάθεση γνωρίζοντας τον σημαντικό ρόλο που μπορεί να παίξει η μουσική στην καθημερινότητά μας αυτούς τους δύσκολους καιρούς που διανύουμε όλοι .
Στα πλαίσια της περιοδείας τους θα βρεθούν στη Χίο στην όμορφη παραλία του Λιλικά εκεί ..στο εξοχικό κέντρο “ Νότος” την Παρασκευή 13 Ιουλίου στις 10 το βράδυ, σε μια ξεχωριστή unplugged παράσταση.
Παράλληλα με την εμφάνισή τους στο “ Νότος “ το γκρούπ Θα πραγματοποιήσει στη Χίο τα γυρίσματα του video clip για το καινούργιο τους τραγούδι “ της χαράς μαγαζί “.Τα γυρίσματα θα γίνουν την Τετάρτη 11 και Πέμπτη 12 Ιουλίου στην παραλία της Κώμης σε σκηνοθεσία του καλλιτεχνικού διευθυντή του Δη.Πε.Θε. Βορείου Αιγαίου Γιάννη Ζαφείρη.
Πληροφορίες :
Τρίφωνο unplugged Live
Δημήτρης Παπαλάμπρου- κιθάρες,
Ευαγγελία Μαυρίδου- πιάνο /πλήκτα,
Δημήτρης Υφαντής- Μαντολίνο /κιθάρα /καβάλ /τσουμπούς,
Γιώργος Περαντάκος- κρουστά


Τη συναυλία θ΄ανοίξουν οι Μπαχ band / Μιχάλης Καλούπης / Αγγελική Μπουλμέτη


Είσοδος στο χώρο ελεύθερη


Ωρα έναρξης 22.00
Κρατήσεις θέσεων / τηλ: 22710 71542




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου