Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

Ομιλία του Προέδρου της ΝΟΔΕ Βαγγέλη Ατσάλη στην κεντρική εκδήλωση της Νέας Δημοκρατίας στο Ξενοδοχείο Χανδρής.

Στην κεντρική εκδήλωση της Νέας Δημοκρατίας,που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012 στην κατάμεστη αίθουσα του Ξενοδοχείου Χανδρής, με κεντρικό ομιλητή τον Υποψήφιο Βουλευτή Επικρατείας κ.Χαράλαμπο Αθανασίου, ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Βαγγέλης Ατσάλης στην ομιλία του απευθυνόμενος  στον κόσμο είπε τα παρακάτω.
Ένθερμε υποστηρικτή, ακάματε εργάτη, πιστέ υπηρέτη, αναντικατάστατε στυλοβάτη, ηρωϊκέ αγωνιστή της Νέας Δημοκρατίας.
Η Νέα Δημοκρατία, το κόμμα σου, ετοιμάζεται μετά από λίγα 24ωρα να δώσει την  μητέρα των μαχών για να κερδίσει τον πόλεμο της επιβίωσης για μας τα παιδιά μας και την χώρα.Και είναι η δική σου βροντώδης παρουσία που προδικάζει αισιόδοξα την έκβαση του εκλογικού αποτελέσματος και προσυπογράφει την εκλογική νίκη.
Υπηρέτησα την Ν.Δ. επί ημερών αείμνηστου Κωνσταντίνου Καραμανλή " ΕΘΝΑΡΧΟΥ ", υπηρέτησα την Ν.Δ. επί ημερών - αειμνήστων -Γεωργίου Ράλλη - Ευάγγελου Αβέρωφ και Μιλτιάδη Έβερτ,
υπηρέτησα την Ν.Δ.επί ημερών Κωνσταντίνου Μητσοτάκη και Κώστα Καραμανλή, από της θέσεις της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ του συνδικαλισμού και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.Υπηρετώ την Ν.Δ. επί ημερών Αντώνη Σαμαρά από θέση κομματικής ευθύνης.
Κατέθεσα αυτή την αναφορά αγαπητοί συναγωνιστές όχι για να αναδείξω το προσωπικό μου κομματικό προσοντολόγιο, αλλά για να αδράξω την ευκαιρία και να φωνάξω δυνατά πως δεν μετανοιώνω. Για αυτό νοιώθω πολύ περήφανος και την ίδια χρονική στιγμή να καλέσω και εσάς να φωνάξετε - φωνή μεγάλη , φωνή στεντόρια - πως νοιώθετε υπερήφανοι που χρόνια τώρα υπηρετείτε με συνέπεια την παράταξη που έχει συνδέσει την παρουσία της στο Δημόσιο βίο με όλες τις μεγάλες και σπουδαίες επιλογές για τον τόπο και τους ανθρώπους του.Και μέσα από αυτήν την υπηρεσία που προσφέρατε στη Ν.Δ.καταθέσατε προσφορά - στην Πατρίδα -  στην θρησκεία - στην παιδεία - στην Ελληνική οικογένεια - στον Πολιτικό πολιτισμό.
Η Ν.Δ. ως μειοψηφία στο Ελληνικό Κοινοβούλιο εγκατέλειψε τηυ παλιομοδίτικη στείρα και άγονη αντιπολίτευση, τακτική του ατέρμονου καταγγελτικού λόγου.Διαβλέπουσα την δύσκολη πορεία της Χώρας - εργάθηκε σκληρά -ανίχνευσε λύσεις για τα προβλήματα, πρότεινε αντίδοτα για την ύφεση και την ανεργία - γιατρικά για την επανεκίνηση της οικονομίας και τα κατέθεσε δημόσια δια στόματος Προέδρου της - Αντώνη Σαμαρά -υπό μορφή κυβερνητικού προγραμματικού λόγου.
Αγαπητές φίλες και αγαπητοί φίλοι, σας καλώ να γίνετε κύρηκες αυτού του προγραμματικού λόγου που φέρει τη σφραγίδα της σωτηρίας για τη χώρα. Φωνάξτε τον και κάντε να ακουστεί από τα Μαστιχοχώρια μέχρι τα Καρδάμυλα και την Αμανή.Από την Ιωνία και τα Καμπόχωρα μέχρι την Ομηρούπολη και τις κορφές του Αίπους.Από τους δρόμους του Βαρβασίου μεχρι τους δρομίσκους του Κάστρου.Από την Αιγνούσα μέχρι τα Ψαρά. Μόνο έτσι θα καταφέρουμε να κατακτήσουμε την εκλογική νίκη και να καιρδίσουμε την σωτηρία μας.Και επειδή είμαι σίγουρος ότι θα τον δώσετε αυτόν τον αγώνα με περισσή επάρκεια και αποτελεσματικότητα όπως πάντα. Επιτακτική η υποχρέωση να σας ευχαριστήσω από καρδιάς.
Μην φαντασθείτε όμως φίλοι μου ότι σε αυτή την πορεία θα είστε μόνοι σας,κοντά σας θα είναι.
Το στελεχειακό δυναμικό του Γραφείου μας, τα μέλη της ΝΟΔΕ, η Νεολαία μας, οι πρώην Πρόεδροι και μέλη της ΝΟΔΕ, οι πρώην Δήμαρχοι, οι πρώην Βουλευτές, η Ελένη Τζιάκη, η Μαρία Σόδη, ο Σταμάτης Κάρμαντζης, ο Κώστας Μουσουρούλης και κοντά μας είναι ο Σπύρος Κοντονάσιος που εποπτεύει - οργανώνει και συνδράμει την προσπάθεια.
Αγαπητοί Νεοδημοκράτες και Νεοδημοκράτισες, σε μια εποχή που μαστίζεται από κρίση αξιών, σε μια εποχή που ταλανίζεται από την εγκληματικότητα, σε μια εποχή που το περί δικαίου αίσθημα αποτελεί ζητούμενο, σε μια εποχή που άρχισε να γιγαντώνετε η αυτοδικία, είναι για μας μεγάλη μας χαρά και τιμή βασικός ομιλητής της προεκλογικής μας συγκέντρωσης να είναι ο κος.Χαράλαμπος Αθανασίου - 2ος του Ψηφοδελτίου Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας.
Σαν Νομικός έγκριτος,σαν Δικαστής έντιμος και ακριβοδίκαιος, σαν Αρεοπαγίτης καταξιωμένος, σαν Άνθρωπος καλωσυνάτος.ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ. Σας ευχαριστούμε που ήλθατε.
Κλείνω τον μονόλογο μου με μια ευχή και μια ελπίδα  ΚΑΛΗ ΜΑΧΗ - ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ.
ΣΑΣ  ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου