Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

Νέα σελίδα- Νέα Φιλοσοφία για την Αθλητική Ένωση Καλαμωτής


Η διοίκηση της Καλαμωτής μετά από Διοικητικό Συμβούλιο και με τη σύμφωνη γνώμη του προπονητή της ομάδας,  αποφάσισε τα εξής:
Θεωρώντας ότι η ομάδα έκλεισε τον κύκλο της, έναν κύκλο που τα τελευταία χρόνια στέφθηκε με πολλές επιτυχίες, αλλάζει την φιλοσοφία της και ανοίγει μια νέα σελίδα στην ιστορία της.
Τα τελευταία χρόνια η ομάδα πρωταγωνίστησε στο Χιώτικο ποδόσφαιρο , γνωρίζοντας
επιτυχίες που δεν είχε ξαναζήσει ποτέ , φέρνοντας τον κόσμο της στο γήπεδο και δίνοντας  χαρά σε μικρούς και μεγάλους φιλάθλους του χωριού.
Στο σημείο αυτό, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε, όσους κατά καιρούς μας βοήθησαν στην λειτουργία της ομάδας με οποιονδήποτε τρόπο και να δηλώσουμε πως η πλειοψηφία των ανθρώπων του χωριού ήταν πάντα δίπλα μας παραδεχόμενοι πως η προσπάθεια μας είναι άξια συγχαρητηρίων, χωρίς βέβαια να λείψουν και οι κακεντρέχειες από μια μικρή μερίδα ανθρώπων οι οποίοι ίσως μη γνωρίζοντας πρόσωπα και καταστάσεις η  για τους δικούς τους προσωπικούς λόγους διαφωνούσαν με τις επιλογές της διοίκησης.
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Καλαμωτής, υπερβάλει εαυτούς, προσπαθώντας να ανταπεξέλθει όσο το δυνατόν καλύτερα στις υποχρεώσεις που απορρέουν από την συμμετοχή μας στα ποδοσφαιρικά δρώμενα του νησιού μας , που σκοπό έχουν, να οδηγήσουν τα παιδιά στο πνεύμα του αθλητισμού.
Οι άνθρωποι της Καλαμωτής θεωρούν δεδομένη και αναγκαία την αλλαγή φιλοσοφίας που διέπει τον σύλλογο, ανεξάρτητα με την εισροή ή μη χρημάτων στα ταμεία της ομάδας, ανεξάρτητα με τους στόχους που θα οριοθετηθούν και ανεξάρτητα από τα πρόσωπα και στις όποιες αλλαγές ενδεχομένως προβεί η διοίκηση.
Έχοντας ως βασικό κορμό παίκτες ποιότητας και πλαισιώνοντας την ομάδα με νέα παιδιά εγνωσμένης ποδοσφαιρικής αξίας , σκοπεύουμε να δημιουργήσουμε ένα δυναμικό σύνολο και μια ομάδα άκρως ανταγωνιστική με έναν προπονητή που έχει την εμπειρία να το κάνει  χωρίς να φοβάται το όποιο προσωπικό κόστος.
Στόχος των επόμενων ετών είναι να πλαισιώσουμε την ομάδα της Καλαμωτής με ακόμα περισσότερους νεαρούς ταλαντούχους ποδοσφαιριστές, χωρίς να αναγκαζόμαστε να καταφεύγουμε σε δαπανηρές λύσεις.
Πιστεύουμε πως είμαστε μια πολύ καλά οργανωμένη ομάδα που κάθε νεαρός ποδοσφαιριστής θα ήθελε να παίξει σ αυτήν. Η αρχή έγινε την τελευταία χρονιά όπου καταφέραμε να χαμηλώσουμε κατά πολύ τον μέσο όρο ηλικίας των ποδοσφαιριστών μας.
Στηρίζοντας την νέα μας φιλοσοφία , θα θέλαμε να συνεχιστεί αυτό σε βάθος χρόνου, με σκοπό την ένταξη νεαρών και ταλαντούχων ποδοσφαιριστών στην ομάδα μας , στοχεύοντας στην ανιδιοτελή συμμετοχή τους για να χαρούν το άθλημα.

Σε αυτήν τη νέα μας προσπάθεια θέλουμε όλους μας τους φίλους κοντά και στο τέλος θα φανεί ποιο είναι το κόστος και ποιο το όφελος όλης αυτής της προσπάθειας.
Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ της Αθλητικής Ένωσης Καλαμωτής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου