Δευτέρα 14 Μαΐου 2012

Ένα μήνυμα για την νεολαία της Καλαμωτής

Άκαρπες έμειναν οι προσπάθειες την Κυριακή 13-5-2012, στα Γραφεία του Προοδευτικού Ομίλου Καλαμωτής, για την  εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου. Η μη συμμετοχή των μελών του Ομίλου, έκανε τον απερχόμενο Πρόεδρο  Θεοδόση Σταθόπουλο, να μεταθέσει την ερχόμενη Κυριακή 20-5-2012 και ώρα 11.00, την διενέργεια των εκλογών στα Γραφεία του Ομίλου, πιστεύοντας ότι θα υπάρξει μεγαλύτερη συμμετοχή των μελών. . " Τα Μαστιχωχορούσικα Νέα " καλούν όλα τα νέα παιδιά του χωριού να δώσουν το παρών και να επιδιώξουν να είναι υποψήφιοι και όχι μόνο.Διότι η  Καλαμωτή σας χρειάζεται όλους , γιατί Πιστεύει σε Σας, γιατί με την αγωνιστικότητα σας, την γνώση και την αγάπη που έχετε  για το χωριό μας, είναι τα καλύτερα εχέγγυα για να το κρατήσετε ζωντανό.
Ο Προοδευτικός Όμιλος Καλαμωτής ιδρύθηκε τον Αύγουστο του 1977.Σκοποί του Συλλόγου είναι η πνευματική και πολιτιστική ανάπτυξη της Κοινότητας Καλαμωτής, η αναβίωση και διατήρηση ζωντανών ηθών και εθίμων του χωριού και στη συνέχιση της λαϊκής παράδοσης" Καλαμωτούσικος Γάμος "
Επίσης αποβλέπει στην επιμόρφωση και ψυχαγωγία των κατοίκων της Καλαμωτής με τη διοργάνωση συνεστιάσεων,χοροσπερίδων,επιμορφωτικών ομιλιών,μουσικών και χορωδιακών συγκροτημάτων,προβολών ταινιών,θεατρικών παραστάσεων και λαογραφικών εκθέσεων.Μπορεί ακόμα να βοηθά και να συμβάλλει στην κατασκευή κοινοτικών και εξωραϊστικών έργων και στην επίτευξη κοινοφελών σκοπών.
Γενικά ο Όμιλος έχει σκοπό να βοηθήσει την Κοινότητα Καλαμωτής να καταλάβει πρωτοποριακή θέση στο δρόμο της προόδου και της πνευματικής και πολιτιστικής ανάπτυξης.
                      ΔΩΣΤΕ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΠΑΡΩΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου