Πέμπτη 12 Απριλίου 2012

ΕΚΛΟΓΕΣ 6 ΜΑΪΟΥ 2012


Ανακοινώθηκε και επισήμως από τον πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο η ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών. Όπως ανέφερε, μιλώντας στο υπουργικό συμβούλιο, οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν στις 6 Μαΐου και η νέα Βουλή θα συγκληθεί στις 17 Μαΐου, ημέρα Πέμπτη και ώρα 11:00.
Μετά το υπουργικό, ο πρωθυπουργός μετέβη στο Προεδρικό Μέγαρο, προκειμένου να ζητήσει από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να εκδώσει το Διάταγμα για τη διάλυση της Βουλής και την προκήρυξη εκλογών
Η συνάντηση των κ.κ. Παπούλια και Παπαδήμου ολοκληρώθηκε χωρίς δηλώσεις. Ο πρωθυπουργός ενημέρωσε μόνο τους δημοσιογράφους ότι πρόκειται να τοποθετηθεί με το μήνυμα που θα απευθύνει στον ελληνικό λαό το βράδυ.

Μετά την συνάντηση, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας προχώρησε στην έκδοση του προβλεπόμενου Προεδρικού Διατάγματος για τη διάλυση της Βουλής και την προκήρυξη των εκλογών στις 6 Μαΐου.
Λίγο μετά τις 20:00 το βράδυ, το Προεδρικό Διάταγμα θυροκολλήθηκε στη Βουλή.

ΠΗΓΗ: tvxs.gr

1 σχόλιο:

  1. Όσοι λοιπόν Έλληνες πολίτες έχουν διαφορετική άποψη, από την πρόταση του συνεταιρισμού (ΠΑΣΟΚ και ΝΔ) είναι: τυχοδιώκτες κατά Σαμαρά, ανεύθυνοι κατά Παπαδήμιο, επικίνδυνοι κατά Βενιζέλο. Η έγκυρη δημοσιογραφία και τα ανεξάρτητα ΜΜΕ μας πληροφορούν επίσης ότι: σε περίπτωση που δεν ψηφισθεί ο συνεταιρισμός δεν θα έχουμε φάρμακα, δεν θα έχουμε να φάμε, δεν θα έχουμε μισθούς, θα κρυώνουμε γιατί δεν θα έχουμε πετρέλαιο.
    Πρέπει λοιπόν να στηρίξετε τους δοκιμασμένους, (ΠΑΣΟΚ και ΝΔ), και μη πιστεύετε σε διαδόσεις, ότι τάχα όλοι αυτοί οι σωτήρες μας είναι το σάπιο πολιτικό κατεστημένο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή