Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012

Μουσικοθεατρική παράσταση από μαθητές του Γυμνασίου Καλλιμασιάς - Καλαμωτής


Την Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012 στην κατάμεστη αίθουσα της Μορφωτικής Ένωσης Καλαμωτής, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η μουσικοθεατρική παράσταση από μαθητές και μαθήτριες των Γυμνασίων  Καλλιμασιάς - Καλαμωτής με θέμα  " Το Θαυμαστό Άστρο".

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Χίου κ.κ.Μάρκος,ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Κων/νος Γανιάρης,  ο Πρόεδρος των Σχολικών Επιτροπών Χίου κ. Νύκτας Νικόλαος, ο Πρόεδρος της Ένωσης Μαστιχοπαραγωγών κ. Ευθύμιος Μονίαρος,ο πατήρ Γαλάτουλας Απόστολος,η Λυκειάρχης κ.Λαμπρινή Αλμυρούδη, η Δ/ντρια του Γυμνασίου Καλλιμασιάς κ. Ειρήνη Πουλερέ,  ο Δ/ντής Μουσικού Γυμνασίου Χίου κ. Κουτσοδόντης Αναστάσιος, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Καλαμωτής κ.Ράγκος Ιωάννης, οι Κοινοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Δαμαλάς Μιχάλης, Κανάριος Μιχάλης, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Αρμολίων κ. Κουγκουλέρης Νικόλαος, ο Πρόεδρος της Κοινότητας των Ολύμπων κ. Μάκος Μιχαήλ, η Δ/ντρια του Δημοτικού Σχολείου Πυργίου κ.Αγγελική Ταξιάρχου, εκπρόσωποι των Δημοτικών Σχολείων  Καλαμωτής και Λιθίου,  οι εκπρόσωποι των Πολιτιστικών Συλλόγων, Καλαμωτής, Πυργίου, και Αρμολίων, η Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου Καλαμωτής κ. Αργυρώ Βαρλά, γονείς και πλήθος κόσμου..

Ο Γυμνασιάρχης του Γυμνασίου Καλαμωτής κ. Αμιλιανός Ευαγγελινός στην ομιλία του ευχαρίστησε τους παρευρισκομένους για την παρουσία τους στην Μουσικοθεατρική παράσταση "Το θαυμαστό Άστρο" του Barry Hart, η οποία είναι μια αρχή εκδηλώσεων  στα πλαίσια της επικοινωνίας του Γυμνασίου Καλαμωτής  με την τοπική κοινωνία.
Ακολούθησε η κοπή της πίτας του Γυμνασίου Καλαμωτής την οποία ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χίου κ.κ. Μάρκος ο οποίος μίλησε με θερμά λόγια σε όλους τους παρευρισκομένους.
Τέλος ο Γυμνασιάρχης του Γυμνασίου Καλαμωτής ευχαρίστησε τους μαθητές των Γυμνασίων Καλλιμασιάς - Καλαμωτής για την άψογη συνεργασία τους, αλλά και τους  καθηγητές κ.κ Αικατερίνη Τσίτσα, Μαρία Ρεβελάκη, Εύη Μανέ, Μιχάλη Ανεζίρη, Μιχάλη Πιλαβά, για την υπέροχη εκδήλωση που οργάνωσαν.
"masticnews. συγχαίρουν όλους τους 
συντελεστές της εκδήλωσης και ιδιαίτερα  όλα τα παιδιά για τη μεγάλη προσπάθεια που έκαναν,  προκειμένου να αντεπεξέλθουν στις απαιτήσεις της εκδήλωσης.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου