Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

Kανονικά το Σάββατο 19 Νοεμβρίου οι εκλογές στην Ε.Μ. Χίου

Το δικαστήριο χθες απέρριψε την αίτηση που είχαν καταθέσει δύο μαστιχοπαραγωγοί και ο Συνεταιρισμός Πυργίου, που ζήταγαν να εκδοθεί προσωρινή διαταγή ακύρωσης των εκλογών στην Ε.Μ.Χίου, και να οριστεί προσωρινό Δ.Σ. που να φέρει εις πέρας την εκλογική διαδικασία.Οι εκλογές θα γίνουν κανονικά το Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2011.

OI ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ
Από την πλευρά του Π.Α.Σ.Ο.Κ. υποψηφιότητα κατέθεσαν οι Ευθύμης Μονίαρος [Καλαμωτή], Στέλιος Αργυράκης [Νένητα], Κώστας Γανιάρης [Καλλιμασιά], Παν.Αβδελιώδης [Διδύμα], Γιώργος Τούμπος [Πυργί], Ηλίας Κλεισσάς [Πυργί]. Από την πλευρά της Νέας Δημοκρατίας υποψηφιότητα κατέθεσαν οι Ιωάννης Μανάρας [Αγιος Γεώργιος], Νίκος Νύκτας [Αγιος Γεώργιος], Χρ.Κουκούρης [Βουνό], Στέλιος Ψαρρός [Καλαμωτή], Κώστας Βούκουνας [Καλλιμασιά], Παντελής Βρουλής [Καλλιμασιά], Κώστας Νεαμονίτης [Διδύμα], Ιωάννης Πίττας [Νένητα], Κ. Αγκάς [Νεχώρι], Δημήτρης Παπαγιαννάκης [Ολύμποι], Ιωάννης Καπετάνος [Πυργί], Ηλίας Παπαδόπουλος [Πυργί]. Από το Κ.Κ.Ε. οι Ευστρ. Κακαρίνος [Νεχώρι], Στ. Βαρβάκης [Βουνό].


O μόνος που έχει δηλώσει την πρόθεσή του να διεκδικήσει την προεδρία της Ε.Μ.Χίου είναι ο Ευθύμης Μονίαρος εκλεγμένος αντιπρόσωπος από την Καλαμωτή.
Γεννήθηκε στην Καλαμωτή από τον αείμνηστο Ισίδωρο Μονίαρο και την Δώρα Μονιάρου.
Ολοκλήρωσε της Γυμνασιακές του σπουδές στο Γυμνάσιο Αρρένων της Χίου.Πτυχιούχος Μαθηματικός του Πανεπιστημίου Αθηνών.Παντρεμένος με την Αγγελική Σαρρή Περιφερειακή Σύμβουλος Βορείου Αιγαίου απέκτησαν δύο παιδιά την Δώρα, Χειρούργο Οδοντίατρο και τον Ισίδωρο, φοιτητή στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου.
Διετέλεσε Πρόεδρος της Ένωσης Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης Χίου και αιρετό μέλος στο ΠΥΣΔΕ επί μια δεκαετία.Επίσης ήταν Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Καλαμωτής. Σήμερα είναι Λυκειάρχης στο 3ο Λύκειο Χίου.
Ο Ευθύμης Μονίαρος είναι άτομο χαμηλών και ήπιων τόνων, άνθρωπος σεμνός, σοβαρός, ανιδιοτελής, ακούραστος, που ακούει πάντοτε τον συνομιλητή του. Ο άνθρωπος που αγαπά όσο τίποτα άλλο τον τόπο του, ο άνθρωπος που αγωνίστηκε για την επίλυση των προβλημάτων της Ένωσης Μαστιχοπαραγωγών Χίου υπηρετώντας την επί μία οκταετία ως εκλεγμένο μέλος του Δοικητικού Συμβουλίου, με Πρόεδρο τον Κώστα Γανιάρη. Πράγματι αξίζει την αναγνώριση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου