Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2011

Εγκαίνια οδοντιατρείου της Δώρας Ευθ. Μονιάρου

Τα εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής 18 Νοεμβρίου 2011. Τον καθιερωμένο αγιασμό, τέλεσαν οι ιερείς π.Λιαδής Γεωρ, π. Τζιώτης και π.Γουρλής Χρ, όπου την Δώρα πλαισίωσαν οι γονείς και ο αδελφός της, η γιαγιά της , πολλοί συγγενείς, και εκατοντάδες φίλοι, γνωστοί που ευχήθηκαν στη νέα Επιστήμονα να προσφέρει το καλύτερο στην τοπική κοινωνία. Στο κέντρο της πόλης, επί της Δημοκρατίας 5 στον 1ο όροφο διαμορφώθηκε ένας ιδιωτικός χώρος με υψηλές επαγγελματικές και αισθητικές προδιαγραφές, ένα πλήρες μοντέρνο οδοντιατρείο που ανταποκρίνεται στις επιταγές της σύγχρονης επιστήμης ενώ παράλληλα παρέχει χώρους ζεστούς, ευχάριστους και λειτουργικούς. Στο ευρύχωρο οδοντιατρείο της θα συναντήσετε την ρεσεψιόν με την αίθουσα αναμονής, το Γραφείο, και την αίθουσα εξέτασης και επεμβάσεων.
Μετά τον αγιασμό, οι προσκεκλημένοι απόλαυσαν την τεράστια επιλογή παραδοσιακών εδεσμάτων και μια γκάμα εκπληκτικών γλυκισμάτων και ποτών.
Τα masticnews, εύχονται στην Δώρα Μονιάρου,σύντομα να πετύχει την επιστημονική αναγνώριση, καθώς και την καταξίωση στην πόλη που γεννήθηκε και μεγάλωσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου