Πέμπτη 4 Αυγούστου 2011

Εκλεκτός Γάμος



Την Κυριακή 31 Ιουλίου 2011 έγινε ο Γάμος, του Δημοσθένη Κλαδιά του Γεωργίου και της εκλεκτής της καρδιάς του Μαρίας Καλογερά του Νικολάου.Το μυστήριο τελέσθηκε στον ανθοστόλιστο Ιερό Ναό Παναγίας Φαρκαίνης στη Χίο παρουσία πλήθους προσκεκλημένων. Κουμπάροι των νεονύμφων ήταν ο Αλέξης Γιωτάκος και ο Χρήστος Τσάκος.

Φώτο: Σταύρος Παπαγιαννάκης
Το ζευγάρι έφθασε στην Εκκλησία με τους ήχους παραδοσιακών οργάνων. Μετά το μυστήριο οι ευτυχισμένοι νεόνυμφοι και οι γονείς τους παρέθεσαν μεγάλη δεξίωση, με πλούσια και εκλεκτά εδέσματα σε φαγητά και ποτά σε κέντρο στην Δασκαλόπετρα.

Η προσέλευση των νεονύμφων στο χώρο της δεξίωσης, συνοδεύτηκε με την ρίψη πολύχρωμων βεγγαλικών, δημιουργώντας μια ωραία ατμόσφαιρα. Με τους απαλούς ήχους της μουσικής, το ζευγάρι έκοψε την γαμήλια τούρτα και εν συνεχεία χόρεψαν τον πρώτο τους χορό, καταχειροκροτούμενοι από τους προσκεκλημένους. Ευχάριστη εντύπωση προκάλεσε σε όλους η ρίψη δολαρίων στο χορό του ζευγαριού, καθώς και όταν χόρευαν την νύφη. Ένα έθιμο που κρατάει χρόνια στο χωριό της νύφης τις Αμάδες.

Στο νέο ζευγάρι ευχόμαστε ευτυχισμένη και δημιουργική ζωή. Στους γονείς του Γαμπρού Γεωργίου και Μαρίας Κλαδιά και στους γονείς της νύφης Νικολάου και Ειρήνης Καλογερά να τους χαίρονται και με το καλό να καμαρώσουν εγγονάκι.
Φώτο: Σταύρος Παπαγιαννάκης
Φώτο: Σταύρος Παπαγιαννάκης
Φώτο: Σταύρος Παπαγιαννάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου